Ви ніколи не смакуєте дійсно смачну рагу, якщо ви приготовили її так!

Ця страва можна назвати класичним. М'ясний фарш виходить м'яким, як і при парі, але при цьому просочений дивовижним ароматом спецій!

Моя сім'я любить цей вид м'ясної страви і варила її часто, особливо у вихідні дні. Не потрібно турбуватися занадто багато: якщо ви дотримуєтеся точної інструкції в рецептурі, м'ясо варене легко і виходить смачно!

М'ясо тушковані інгредієнти
  • 500г яловичини
  • сіль, свіжо мелений чорний перець
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 2 цибулини
  • 6 невеликих моркви
  • 3 ст.л.
  • 1 ст.л. червоного вина
  • 2 гілочки свіжої троянди
  • 2 гілочки свіжого чебрецю

Підготовка
  1. Тепла духовка до 180 градусів. Залийте рясно шматочком м'яса сіллю і чорним перцем.
  2. Рост в оливковій олії нарізаний дрібно цибулю і тертий морква. Коли обсмаження готове, помістіть м'ясо в ньому і обсмажте його з усіх боків на пару хвилин, до тих пір, поки ірди скоринки форми.
  3. У вогнетривкій формі викласти цибулю, моркву і м'ясо, залити вино і бульйон. Додати свіжі трави. Каркас м'яса близько 90 хвилин в духовці, якщо необхідно, поділитися трохи більш бульйоном під час приготування.

Хочу додати пару тертих зубчиків часнику до цього м'яса в кінці приготування. Не можна описати в словах! Спробуйте цей рецепт, якщо ви не зварили м'ясо таким чином. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Дізнайтеся з друзями рецепт цієї смачної страви, вони обов'язково захочуть спробувати її!