377
Придбавши ці полки за смішну ціну і перетворили їх в шедевр! Я не зустрілася з будь-якими кращими ідеями...
Робимо шафу своїми руками Може бути всім! Недорогі полки перетворюються в чарівну частину меблів, ви просто повинні спробувати трохи. Якщо у вас є багато речей у вашому будинку і не занадто багато місця, ви оціните красу нашої ідеї!
Спочатку потрібно просто придбати полки. Побачити кінець, ви будете вражені в чарівній трансформації!
Як зробити шафу
Щоб зробити шафу, потрібно придбати кілька подібних полиць з поличками.
Дизайн трохи виступає за межі стіни, але це неприємності легко виправити. Р
Просто поверніть одну з полиць на іншу сторону, і проблема вирішується!
Тепер потрібно пофарбувати стійкий стіну. Заповнюємо кут з протоком, щоб вийшов гарний візерунок.
Пофарбувати стіну шафи, вибираючи відповідний колір. У цьому випадку чорний був найбільш підходящим. Наносити фарбу в два шари. 571552
Ось результат!
Це виглядає як готовий шафа для пенень. Ідея скромна і проста в реалізації, але дозволяє розмістити необхідні предмети компактно! р.
Я раджу з цим дизайном...
Просто подивимося на це домашнє диво! Коли ви не маєте багато грошей, і шафа потрібна погано, це ідея допоможе багато. Він був гідний!
Тепер я хочу, теж. шафа У передпокої, як це. Я пофарбую всі полки в яскравому кольорі: Я люблю зелений.
Якщо вам подобається це творче рішення, покажіть нашу статтю друзям!
Спочатку потрібно просто придбати полки. Побачити кінець, ви будете вражені в чарівній трансформації!
Як зробити шафу
- Місце, де буде новий предмет меблів! До тих пір цей кут порожній, але ми не даємо вакантне місце йти до відходів.
Щоб зробити шафу, потрібно придбати кілька подібних полиць з поличками.
Дизайн трохи виступає за межі стіни, але це неприємності легко виправити. Р
Просто поверніть одну з полиць на іншу сторону, і проблема вирішується!
Тепер потрібно пофарбувати стійкий стіну. Заповнюємо кут з протоком, щоб вийшов гарний візерунок.
Пофарбувати стіну шафи, вибираючи відповідний колір. У цьому випадку чорний був найбільш підходящим. Наносити фарбу в два шари. 571552
Ось результат!
Це виглядає як готовий шафа для пенень. Ідея скромна і проста в реалізації, але дозволяє розмістити необхідні предмети компактно! р.
Я раджу з цим дизайном...
Просто подивимося на це домашнє диво! Коли ви не маєте багато грошей, і шафа потрібна погано, це ідея допоможе багато. Він був гідний!
Тепер я хочу, теж. шафа У передпокої, як це. Я пофарбую всі полки в яскравому кольорі: Я люблю зелений.
Якщо вам подобається це творче рішення, покажіть нашу статтю друзям!
10 Кращі трави Destroy Belly Fat і Excrete Toxins!
Ви ніколи не смакуєте дійсно смачну рагу, якщо ви приготовили її так!