Придбавши ці полки за смішну ціну і перетворили їх в шедевр! Я не зустрілася з будь-якими кращими ідеями...

Робимо шафу своїми руками Може бути всім! Недорогі полки перетворюються в чарівну частину меблів, ви просто повинні спробувати трохи. Якщо у вас є багато речей у вашому будинку і не занадто багато місця, ви оціните красу нашої ідеї!

Спочатку потрібно просто придбати полки. Побачити кінець, ви будете вражені в чарівній трансформації!

Як зробити шафу
  1. Місце, де буде новий предмет меблів! До тих пір цей кут порожній, але ми не даємо вакантне місце йти до відходів.

Щоб зробити шафу, потрібно придбати кілька подібних полиць з поличками.

Дизайн трохи виступає за межі стіни, але це неприємності легко виправити. Р

Просто поверніть одну з полиць на іншу сторону, і проблема вирішується!

Тепер потрібно пофарбувати стійкий стіну. Заповнюємо кут з протоком, щоб вийшов гарний візерунок.

Пофарбувати стіну шафи, вибираючи відповідний колір. У цьому випадку чорний був найбільш підходящим. Наносити фарбу в два шари. 571552

Ось результат!

Це виглядає як готовий шафа для пенень. Ідея скромна і проста в реалізації, але дозволяє розмістити необхідні предмети компактно! р.

Я раджу з цим дизайном...

Просто подивимося на це домашнє диво! Коли ви не маєте багато грошей, і шафа потрібна погано, це ідея допоможе багато. Він був гідний!

Тепер я хочу, теж. шафа У передпокої, як це. Я пофарбую всі полки в яскравому кольорі: Я люблю зелений.

Якщо вам подобається це творче рішення, покажіть нашу статтю друзям!