Вона сплачується менше $10 за цей килим. Я не думаю, що це можливо!

Я любив цю ідею, тому що я поважаю стиль патчів - клаптиків роблять дуже оригінальні речі! І свінгериВам потрібні обрізки будь-якої килимової тканини або вирізати старі килими.

Вартість цього килима досить невелика, але виглядає чудово. Я хочу, щоб зробити щось схоже, і я буду це скоро!

Як зробити мат
  1. Старі килимки потрібно нарізати навіть прямокутники або квадрати. Ви можете скористатися дешевими зрізами з килимового магазину: вони завжди доступні, а матеріал повністю новий.

Збір такого килима є захоплюючою діяльністю, схожою на головоломку або Тетрісу.

Для запобігання ковроліну від пошуку нудних, залишають місця для невеликих кольорових муфт. Яскраві плями зроблять дизайн килима неповторним!

Клейна стрічка допоможе з'єднати і утримувати частини мату. Якщо ви використовуєте двосторонній скотч, килимок буде добре закріплений на підлозі!

Ретельно приклеїти частину килима разом.

Деякі частини ідеально підключені!

Але якщо є невеликі проміжки – легко зафіксувати, не турбуючись.

Це те, що готовий продукт виглядає так!

Голка ролик допоможе випрямити пальочку мату, заповнювати проміжки між шматками тканини і дати Кошик презентабельний. 565941

Результат вразив мене! Якщо ви купуєте таку річ вже готово, це буде дорого. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! 665159

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Покажіть ваші друзі цієї чудової ідеї, вони будуть любити її.