457
Щоб зробити цей об'єкт, використовується дерев'яний піддон. В результаті нас надихає!
Дерев'яні піддони - неоцінний матеріал! Від звичайних коробок можна зробити диван, ліжко, стілець, лавка, полиці ...
Ця жінка вирішила перетворити її інтер'єр і створити оригінальний предмет меблів в сільському стилі. Я хотів би сказати нічого!
Меблі для піддонів
Спочатку потрібно розбирати піддони. Ця робота вимагає терпіння, але ми пам'ятаємо, як перспективний результат виглядає! 117.00 Р
За допомогою наждачного паперу необхідно розгладити всі нерівності.
Деякі з дощок необхідно вирізати навпіл. Довгі дошки будуть служити ніжками, від невеликих половинок стіл буде зібраний.
Що відбувається в результаті!
Ви можете залишити таблицю у своїй оригінальній формі, або ви можете покрити його лаком. Все залежить від ваших вподобань! 724968 р.
Цей журнальний столик виглядає як розкішні меблі, без сумніву.
Схожі піддон Це буде корисно як вдома, так і в країні! Я снию розміщення такого столу на балконі, фарбування його в яскравому кольорі.
Якщо ви любите цю ідею стільки, скільки я роблю, здивуйте своїх друзів і діліться нашої статті!
Ця жінка вирішила перетворити її інтер'єр і створити оригінальний предмет меблів в сільському стилі. Я хотів би сказати нічого!
Меблі для піддонів
- Я не можу вірити, що такий фантастичний журнальний столик виконаний з простих ящиків.
Спочатку потрібно розбирати піддони. Ця робота вимагає терпіння, але ми пам'ятаємо, як перспективний результат виглядає! 117.00 Р
За допомогою наждачного паперу необхідно розгладити всі нерівності.
Деякі з дощок необхідно вирізати навпіл. Довгі дошки будуть служити ніжками, від невеликих половинок стіл буде зібраний.
Що відбувається в результаті!
Ви можете залишити таблицю у своїй оригінальній формі, або ви можете покрити його лаком. Все залежить від ваших вподобань! 724968 р.
Цей журнальний столик виглядає як розкішні меблі, без сумніву.
Схожі піддон Це буде корисно як вдома, так і в країні! Я снию розміщення такого столу на балконі, фарбування його в яскравому кольорі.
Якщо ви любите цю ідею стільки, скільки я роблю, здивуйте своїх друзів і діліться нашої статті!
Після змащування волосся з перекисом вона навіть не сподівалася, що результат буде настільки хороший!
Вона замочена рушником в цементі ... Після того, як вона висохне, вона виявиться чудово!