Чому залити бананову шкірку водою? Вчився цей метод, я був здивований!

Недавно я розповіли про інструмент, який може працювати диво навіть з веснянкою, хворобливими рослинами. Банановий пілінг для кімнатних рослин Один з найбільш ефективних добрив!

Банани містять безліч поживних речовин, які зміцнять коріння вітчизняних і садових рослин, оживити розсаду і сприятиме активному росту і цвітіння ваших зелених вихованців.

Банановий лущильник
  1. Варто сказати, що банан м'якоті є дуже ефективним добривом! Зм'якшити 1 банан з виделкою і залити половину склянки води. Якщо необхідно терміново допомогти вмираючому заводі, то це виразне засіб принесе його до життя дуже швидко.

Суміш бананового м'яса і води можна залити безпосередньо в грунт! 579068р.

Однак банан пілінг Найдешевші і доступні добрива, ніж м'якоть стиглої банана. Залити шкіру водою і дати настоятися на добу. 03039, Україна

Змішайте 1 частина енергетичного коктейлю для рослин з бананової шкірки і 5 частин води.

Вода рослини регулярно з цим чудотворним засобом!

Що особливо примітно, що бананові пілінги можна використовувати в якості бази для добрив кілька разів! Залийте шкірку водою знову і будьте впевнені, що чарівний горщик для росту міцних і красивих рослин буде знову готовий.

Моя улюблена дракаена майже мертва, але я використовував це добриво. В результаті вражений мене - рослина міцніше виросла через тиждень постійного поливу банановим піском настій!

Скажіть своїх друзів про цей смачний рецепт, садівники будуть дуже вдячні!