374
Варто покрити баночку з клеєм і обгортання паперовою серветкою, щоб отримати щось казкове!
Ні романтичний буде залишатися байдужим при пошуку ліхтар! "Сайт" пропонує зануритися в чарівну атмосферу ельфів, феєрій і занурень, не залишаючи дому. Створіть історію своїми руками.
Кормові речовини виглядають так реалістично, що ви, ймовірно, починаєте вірити, що ці казкові істоти дійсно трапляються в банку. Так це час, щоб зробити дива!
Незвичайні свічники з канатів Матеріали
Прогрес роботи
Дивіться докладний опис роботи в відео.
Важко вразити захоплення, дивлячись на таку майстерність. Уява людини дійсно безмежна! До тих пір, поки я живу, я переконаний, що використовуються банки не можна відкинути в будь-якому випадку, тому що ви можете зробити стільки краси від них.
Прикрасьте будинок з цими ліхтарями - ви не пошкодуєте його. І обов'язково поділу статті з друзями!
Кормові речовини виглядають так реалістично, що ви, ймовірно, починаєте вірити, що ці казкові істоти дійсно трапляються в банку. Так це час, щоб зробити дива!
Незвичайні свічники з канатів Матеріали
- Склопан
- картон
- пердят
- ПВА клей
- мийка
- шемале
- Увійти
- орнаменти (кони, сушені ягоди, жолуди)
- маленькі світлодіодні ліхтарі або свічки для ароматних ламп
Прогрес роботи
- Вирізати картонні фігури ярмарків (список можна знайти в Інтернеті).
- За допомогою. пердят Поставити фігури на березі. Як приклеїти фігури - зовні або всередині, буде залежати від обраного елемента освітлення. Якщо ви використовуєте світлодіодні ліхтарі, безпечно розмістити фею всередині баночки, якщо свічки - приклеїти зовні, щоб уникнути вогню.
- З щіткою змастити банку клеєм ПВА.
- Якщо ваша серветка шарується, розділіть її на шари. Застосувати серветку на баночку змащують клеєм і ретельно вирівняти, щоб запобігти зморшок.
8076704, Україна - Додайте його сухим. Виявилося контейнер красивого молочного кольору. Покладіть клей ПВА зверху баночки і нижню зону.
3610Р. 4200Р. - Посипати місця, покриті клеєм, паєтками.
- Обгорніть нитку навколо шиї баночки, щоб приховати краю серветки.
- Поставте ювелірні вироби.
- Душа радіє цій краси!
Дивіться докладний опис роботи в відео.
Важко вразити захоплення, дивлячись на таку майстерність. Уява людини дійсно безмежна! До тих пір, поки я живу, я переконаний, що використовуються банки не можна відкинути в будь-якому випадку, тому що ви можете зробити стільки краси від них.
Прикрасьте будинок з цими ліхтарями - ви не пошкодуєте його. І обов'язково поділу статті з друзями!
500г сир, яйця і борошно ... Чому не знаю, що це диво?
Дізнайтеся, що секрети нігті можуть приховатися!