484
Як правильно обсмажити барбекю на кухні. Для тих, хто не може чекати, щоб вийти на природу...
Я думаю, що кожен любить шашлики. Але не завжди мешкає багатоповерхових будинків, які допомагають знайти час, щоб вийти на природу. "Сайт" Пропонуємо відмінний рецепт вихідних. Тепер можна обсмажити. мангал У міській квартирі праворуч на кухні!
Завдяки спеціальності маринада М'ясо виходить дуже ніжним, ароматом прянощів і димом, що від нього буде примастити всім господарям на кухню. Не думаю, що ви повинні використовувати "рідкий дим"! Ми йдемо в інший спосіб...
Домашні шашликиІнгредієнти
Підготовка
Чудове доповнення для домашніх шашликів стане салатом з свіжих овочів або лавашних рулетів. У вас є пікнік прямо в домашніх умовах: великий і незвичайний! Пропонуйте друзям, щоб спробувати м'ясо з натуральним хазом - поділитися з ними рецепт.
Завдяки спеціальності маринада М'ясо виходить дуже ніжним, ароматом прянощів і димом, що від нього буде примастити всім господарям на кухню. Не думаю, що ви повинні використовувати "рідкий дим"! Ми йдемо в інший спосіб...
Домашні шашликиІнгредієнти
- 1 кг курячого м'яса (ярус і свинина також працюють)
- 2 цибулини
- 4 ст. сої
- 1 ч.л. коріандр
- 1 лимон
- 1 ст.л. столового оцту
- 1 ч.л. ароматні спеції на свій розсуд
Підготовка
- Приготувати крупу. Вимийте м'ясо, змочіть паперовим рушником, зробіть суміш спецій.
- Залийте в глибоку миску Соєвий соус А оцет, посипають спеції там.
- Зріжте цибулю півкільцями і розмішайте з соусом.
1515 - Додати м'ясо і залишити на маринувати протягом декількох годин (ідеально, залишити на ніч).
- Відокремити м'ясо з цибулі, викласти на сковороді, залити 1/4 ст.л. води і тушки близько 10 хвилин. У цей час вода повинна кип'ятити, і тільки курячий жир буде залишатися в нижній частині. Тримайте обсмаження м'яса в ній протягом декількох хвилин.
- До майже готового м'яса додайте цибулю і нарізаний КошикЗалийте маринад і продовжуйте готувати до появи золотистого кольору.
- Час, щоб зробити природний дим. 1-2 шт. вугілля (старий в магазинах, в пікнікових відділеннях) розжарювання на вогонь до повного запалювання. Щоб прискорити процес, знизити сильний напій на вугілля.
- Зніміть каструлю з вогню, покладіть м'ясо по краях каструлі. Помістіть червоне вугілля в центрі, зануривши безпосередньо в жир. Відразу покрийте кришкою і залиште на 5-10 хвилин. Не можна застигти, щоб зняти кришку!
р. - Після цього зніміть кришку і зніміть вугілля з сковороди. Цей запах важко покласти на слова!
- Барбекю готовий!
Чудове доповнення для домашніх шашликів стане салатом з свіжих овочів або лавашних рулетів. У вас є пікнік прямо в домашніх умовах: великий і незвичайний! Пропонуйте друзям, щоб спробувати м'ясо з натуральним хазом - поділитися з ними рецепт.
Це може бути причина, що ваша дитина криється. Наслідки можуть бути страшні!
Вона покладає майонез на волоссі, і після 20 хвилин вона отримала чудовий результат!