422
5 Ідеальна втрата ваги продукти в один коктейль Надлишок ваги буде дуже швидко!
Якщо ви мріяли вагаАле ви не маєте достатньо грошей або часу, щоб піти в спортзал, є один ефективний спосіб зробити це. Вам необхідно включити в свій раціон один з продуктів, які ви легко знайдете в найближчому магазині.
Це не просто допомога. вагаВін також очищає організм, насичує його необхідними вітамінами, мінералами та корисними для вашого здоров’я.
Товстий коктейль
інгредієнти
Підготовка
Кожен з продуктів, що входять в це лосини Це багато речей. Наприклад, огірки ефективно спалюють жир, лимон очищає тіло, імбир прискорює обмін речовин, зелень насичує організм корисними речовинами, а алое Вера робить все це разом!
Цей рецепт варто поділитися своїми друзями!
Це не просто допомога. вагаВін також очищає організм, насичує його необхідними вітамінами, мінералами та корисними для вашого здоров’я.
Товстий коктейль
інгредієнти
- 1 огірок
- 1 лимон
- 1 ст.л. алое вера сік
- 1 стакан тертого імбиру
- 1 пакет петрушки або cilantro
- 1/2 склянки води
Підготовка
- Поставте всі інгредієнти в чашу блендера і подрібніть їх до отримання однорідної маси.
- Поставте напій в холодильник, щоб зберегти його прохолодно.
- Пити коктейль перед сном.
Кожен з продуктів, що входять в це лосини Це багато речей. Наприклад, огірки ефективно спалюють жир, лимон очищає тіло, імбир прискорює обмін речовин, зелень насичує організм корисними речовинами, а алое Вера робить все це разом!
Цей рецепт варто поділитися своїми друзями!
Нарізаємо цибулину на 4 штуки і розподіляємо їх по всьому будинку. Причина генія!
Він охоплює віконне скло з крохмалем. Що відбувається в кінці? Мій додаток!