Тепер я знаю, що робити з спеціями! Секрет шефа, який змінює все.

Використання спеціїВи не тільки поліпшите смак страв, але і допомогти вашому тілу засвоювати їжу! Зазвичай приправляємо нашу їжу різноманітними ароматними зеленню і спеціями у вигляді порошку. Але якщо ви намагаєтеся готувати по-різному, ви більше не хочете повернутися до звичного способу.

Я знаю раджу мені використовувати тільки всі спеції в домашньому приготування. Вони багато разів більше запашних, ніж порошок, вони зберігаються протягом тривалого часу, а також - це магазин цінних мікроелементів! Я ще спасибі за цю пораду.

Щоб спеції були особливо ароматними, можна скористатися хитрою технікою. Ви гарантовано отримуєте результат!

Чому ви хочете обсмажити спеції? фрі У невеликій кількості рослинної олії перед надходженням їх в основні страви. Масло можна використовувати будь-яким, дуже смачним з кунжутом і гірчиці, маслом льону, але також підійде оливкова олія.

Завдяки цій хитрості, спеції розкриють свій смак і аромат більш повно, і страва вийде пряний! Імбир, чорний перець, кардамон, кмин, коріандр - можна обсмажити все.

Якщо ви віддаєте перевагу варити без олії, ви можете обсмажити спеції ніщо, в каструлі з відповідним покриттям або в горщику з товстим дном.

Весь сезон на невеликому вогні протягом 2 хвилин, поки вони починають характерно тріщину. Після того, щоб покласти їх в розчин і безпечно додати їх в блюдо!

Запах і смак смажених спецій порадує вас. Не забудьте спробувати цей метод, він зробить невелику революцію на кухні! Нещодавно я обсмажив розмарин і стебло перед додаванням до супу, і виявився, щоб бути неприпустимо смачним блюдом.

Якщо вам потрібна наша порада, перейдемо до ваших друзів!