Як виростити перець чилі в домашніх умовах: натуральні спеції на підвіконні!

Чилі перці можна легко вирощувати в домашніх умовах. Яка жита, яку я не придумав таку блискучу ідею перед: Я люблю гострість цих перців, крім того, вони виглядають так милою на підвіконні ...

Ця рослина любить сонячне, тепле місце. Можна виростити перець з насіння в каструлі, а можна спочатку приготувати розсаду, а потім пересадити рослину в грунт! Це хороший варіант для літа.

Як виростити перець чилі Вам буде потрібно
  • рукавички
  • грунт
  • чилі
  • горщики
  • вода

1. Сок. чилі в теплій воді. Залиште їх на добу, потім зробіть їх і висушіть їх. Тільки повністю висушені насіння необхідно висаджувати в грунт! Процедура замочування активізує насіння, а рослина буде сильно рости. Навіть краще використовувати в якості середовища для замочування чаю ромашки, це вигідно впливає на насіння!

р.

Приготувати горщики для висадки насіння, додати дренаж на дно горщика, і добриво в грунт. Зробіть поглиблення 1,5 см в грунті і розташуйте насіння в ній. Р

Вода насіння щодня, 1 ч.л. води щодня буде достатньо змочити землю навколо кожного насіння.

Чилі перець люблять тепло і багато сонячного світла, щоб забезпечити правильні умови для насіння проростити. Для використання інфрачервоної лампи, яка прискорює проростання перцю!

Перший маршрут може з'явитися протягом декількох днів! Через кілька тижнів рослина можна пересаджувати в грунт або більший горщик.

Важлива точка: якщо потрібно пересадити перець на відкритий грунт, потрібно загартувати паростки, збираючи їх в свіже повітря. Кілька годин на добу досить, і рослини пристосовуються до змін температури. Це захистить від смерті крихітних паростків при пересадці.

Добрива, що містять калій, ідеально підходять для перецьів чилі. Регулярно підживляючи невелике дерево, ви створите всі умови для щедрого врожаю! р.

Як мені подобається маленькі білі квіти, які з'являються при цвітанні чилі перці! Вони виглядають дуже ефектно...

Ця лікарська рослина продовжує життя, її плоди використовуються для запобігання застуди, отруєння. Крім того, соус з перцю Чилі - це смачне доповнення до будь-яких м'ясних страв! Покажіть своїх близьких, як виростити це диво на підвіконні.