5 кращих відео для творчості з кольоровим папером! Мільйони переглядів на YouTube.

Творчість підкорює серця всіх: дітей і дорослих! Спеціально для тих, хто любить створити щось гарне своїми руками, ми підготували добірку відео з найпопулярнішими на YouTube.

Ці цікаві уроки для створення ремесел дитячий папір Мільйони людей дивилися. У вас також є можливість дізнатися, що секрет простого створення паперу! Вони виглядають як справжні шедеври...

Вироби з кольорового паперу
  1. Паперова троянда
    Мій син дав мені троянди з паперу нещодавно, і діти робили щось, що в школі. Ідея не нова, але є щось захоплююче про паперові квіти!

Захоплюючий експеримент для дітей
Наукові експерименти, які можуть бути легко реалізовані в домашніх умовах, є моїм пристрастю! Руки свербіж повторити ...

Кольорові парасольки
Такі веселі парасольки прикрасить будь-яке свято! І це чарівна ручної роботи створить святковий настрій навіть на похмурий день, коли немає особливих причин щастя. Вам просто потрібно покласти яскраву парасольку в склянці апельсинового соку.

Метелик гірлянда
Таке оформлення в номері буде щасливим для будь-якої дитини! Не можна шукати ...

Кольорові серця
Навіть дитина може зробити серце з паперу. Тексти пісень, а це означає: Але як красиво це! Навіть найпривабливіші люди мають ці серця.

Я маю щось, щоб зробити з моїми нефритами! Заощаджуйте себе цими відеоуроками - хто знає, коли кольорова паперова парасолька для коктейлю може приїхати...