Дієта жіноча: 9 необхідних продуктів для зміцнення здоров'я жінок і підтримки фігури!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Муди, бажання діяти і створювати, подбати про родичів, прагнення до інтимності безпосередньо залежать від рівень гормонів в жіночому організмі і здоров'я кишечника.

Для жіночого тіла просто потрібна їжа, багата антиоксидантиФолієва кислота, йод, магній, вітаміни А і Д, поліненасичені жирні кислоти, залізо, мідь, білки, аргінін, лецитин і кальцій.

Жіночі продукти здоров'я Жіноче харчування, яке включає в себе продукти, необхідні для підтримки здоров'я жіночої репродуктивної системи, нормалізують гормональні рівні і лібідоТакож буде позитивний вплив на фігуру. Новини

1. Йогурт і кефір

Пробіотиків з цих продуктів безпосередньо впливають на мікрофлору зовнішніх статевих органів. Ви значно знижуєте ризик щітки. І через підвищений вміст кальцію молочний зменшити прояви пременструального синдрому (ПМС).

2. Зелений чай

Як кефір, зелений чай також допомагає зменшити симптоми PMS, і катехін (поліфеноли), які мають антиоксидантні властивості, допомагають боротися з симптомами PMS. сечові інфекціїй
  3. Зерна, бобові, овочі, зелень

Всі ці продукти містять багато кліткащо стимулює роботу шлунково-кишкового тракту. Доведено, що багато проблем зі здоров’ям жінок пов’язані з неналежною функцією кишечника (підвищене утворення газу, коліт, ентрит). Для тих, хто стежить за своєю фігурою. Вітамін А, що міститься в моркві, болгарський перець, необхідний для належного функціонування яєчників. Зелені є джерелом магнію і фолієвої кислоти, без якої збійна нервова система жіночої нервової системи.

4. Яйця.

Яйця мають багато лецитину, який бере участь у виробництві жіночих статевих гормонів. Багатий джерело протеїну, вони також знаходяться в списку смако-солодових продуктів.
  5. Троянда, цитрус.

Вчені в Університеті Пенсільванії визначили, що жінки, які регулярно їсти цитрусові фрукти, мають значно знижений ризик розвитку фішнет З вітаміном C є потужним антиоксидантом. Розіп також є цінним джерелом цього вітаміну.
  6. яблука

Було встановлено, що жінки, які їсти принаймні 1 яблуко в день, швидше за все, страждають від порушень, їх рівень задоволеності значно вище. Це тому, що яблука містять поліфеоли і фітоестогени у великих кількостях, які стимулюють кровотік до жіночих органів.

7. Червоне вино

1-2 склянки червоного вина підвищують сексуальне бажання жінки на 30% через виробництво оксиду азоту в організмі, що розслабляє стіни судин.
  8. Риба

Товста морська риба (макерель, лосось, тунець) - найбагатший джерело поліненасиченіщо наше тіло не може виробляти самостійно. Ці кислоти позитивно впливають на гормональний фон жінки, підвищують сексуальну витривалість і привабливість. У поєднанні з йодом-контейнерами (сава капуста, горіхи), морська риба слугує профілактикою раку яєчників і грудей.

9. Оливкова олія та пророщені зерна пшениці

Вітаміни Е, яка рясна в цих продуктах, є однією з найважливіших для здоров'я жінок. Він безпосередньо бере участь у виробництві статевих гормонів, регулює менструальний циклЗбільшує шанси отримати вагітну.

Від психологічного ставлення до здоров’я жінки залежить благополуччя жіночого здоров’я. З любов’ю до себе і вашого жіночного принципу, намагайтеся завоювати те, що заважає вам насолоджуватися життям!

Не забудьте поділитися статтю з друзями.