361
Кращий спосіб зробити Великодні печиво! Я ніколи не бачив такої оригінальної ідеї...
Я не можу сказати вам, скільки я любила ідею в цьому рецепті. Я люблю традиційні Великодні страви, я завжди хочу зустріти щось особливе на цьому яскравому святі.
Ось один з варіантів оформлення. випічкаЛегко втілювати і можна виконувати в різних варіаціях. Не варто строго дотримуватися цього рецепта, адже не всі господині люблять готові концентрати для випічки. Ви можете випікати печиво за вашим улюбленим рецептом, а потім прикрасити його таким чином!
Це кішка Він завоював серце. Я приймаю ідею!
р.
Великоднє печиво Склад
Підготовка
Ви можете переглянути детальний процес виготовлення чарівно оформлених печива в цьому відео! Це багато. кішка Я повинен шукати більше... Ніжний крем, ароматний торт, декор темпів - Я не бачу причину, щоб приготувати таку делікатесу для Великодня!
Якщо ви надихнули цю ідею свята, поділитися своїми близькими! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ось один з варіантів оформлення. випічкаЛегко втілювати і можна виконувати в різних варіаціях. Не варто строго дотримуватися цього рецепта, адже не всі господині люблять готові концентрати для випічки. Ви можете випікати печиво за вашим улюбленим рецептом, а потім прикрасити його таким чином!
Це кішка Він завоював серце. Я приймаю ідею!
р.
Великоднє печиво Склад
- 100г вершкове масло
- 4 яєчні жовтки
- 1 яйце
- 1 пакет кондитерських посипань
- 1 упаковка кондитерської бісквітної суміші
- 2 бари білого шоколаду
- 1 може згущеного молока
- ванільний або ванілін
- зефір
Підготовка
- Змішайте за допомогою міксера вершкового масла, жовтків, яєць, вмісту пакету кондитерського порошку і суміші для приготування печива. Змастити форму маслом і викласти тісто в ній, розмістити форму в духовці нагріти до 180 градусів.
- Випікайте торт 20 хвилин.
- М'ятний білий шоколад в водяній бані. Змішайте шоколад з конденсованими, додайте екстракт ванілі або ванілін. Залийте готовий крем на скоринки.
- Помістіть яскраві зефіри на вершки, можна використовувати шоколадні драже для прикраси. Покладіть зефір в рядки так, щоб кожен cookie вийшов багато прикрашений!
- Тепер необхідно охолодити печиво. Зберігати в холодильнику 30 хвилин. Вирізати охолоджений десерт на порційні шматочки.
Ви можете переглянути детальний процес виготовлення чарівно оформлених печива в цьому відео! Це багато. кішка Я повинен шукати більше... Ніжний крем, ароматний торт, декор темпів - Я не бачу причину, щоб приготувати таку делікатесу для Великодня!
Якщо ви надихнули цю ідею свята, поділитися своїми близькими! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.