Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!

Здавалося б, хто потребує плаття Немає ящиків? Але якщо у людини є кравка для творчості, він може створити дивовижне, використовуючи будь-який доступний матеріал.

Це чудовий приклад предмету меблів, які повинні бути відкидані без думки! Але ця жінка знає значення речей і любить подарувати їм ще один шанс - другий життя цього комоду вразив мене.

Відновлення одягу
  1. Костюм дуже старий, але має ряд переваг - вигнуті ніжки в французькому стилі, велика ємність і досить міцний матеріал, з якого він виготовлений.
Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!

Щоб трансформувати ящик, спочатку потрібно добре відшліфувати його частини і видалити рейки всередині: вони не будуть потрібні, ще не будуть ящики. Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!

Тепер потрібно пофарбувати полки! Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!

Я люблю локони на ногах комоду! Вони зачарують будь-який інтер'єр... Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!

Правильно підібрані кольори є запорукою успіху у відновленні меблів. Вишукане поєднання відтінків білого і коричневого кольору робить одяг красивим! Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї! р.

Як виглядає вона. одягнена сукняй Чи не так красиво? Особливо приємно мати таке комфортне місце, щоб сидіти! Настав час відкинути старий ящик без ящиків, але потім вона прийшла до блискучої ідеї!

Тепер я знаю, що робити з старим комбінезоном, який довгий час був змащений в своєму грандіозному гаражі! Хочу відтворити свій шлях і вписати його в зберігання взуття в передпокої. Комфортне місце для дачі буде дуже зручно.

Я впевнений, що вони оцінять!