Тепер можна забути про суху і тріщину шкіри ніг! Просто 1 процедура на тиждень ...

Я боївся подивитися на ноги після зими. Суха, тонка шкіра, невеликі тріщини на підборах ... Це сезон відкритого взуття! На жаль, якщо шкіра не для того, щоб одна педикюр не обійтися: вона тільки за короткий час вирішить естетичні проблеми.

Відновлення шкіри ніг і його повного оновлення можливо завдяки фут-баф! Ці 3 рецепти найефективніші для будь-яких проблем з ніжками: потовидіючі ноги, нудоти, тріщини, матові шкіри. Просто спробуйте, я впевнений результат задовольнить вас!

Взуття для ніг в домашніх умовахДуб барк ванна пом'якшує шкіру, знімає потовиділення ніг, стимулює відшарування старих клітин. Займіть 1 лікування раз на тиждень, щоб перетворити ноги!

інгредієнти
  • 100г дубова кора
  • 5 л води

Виробництво
  1. Заварити дубову кору в воді 10 хвилин. При бажанні можна зробити відвар з додаванням шавлії - це дуже корисно для тріщин на підборах.
  2. Тримайте ноги в теплій, але не спекотній воді близько 20 хвилин.

Молочна ванна для ніг рекомендується при набряках, дуже корисно, якщо ноги дуже втомилися. Молоко і оливкова олія живлять шкіру ніг, лікують тріщини. Після цього шкіра стає шовком, без перебільшення!

інгредієнти
  • 2 л окропу
  • 1 ст.л. теплого молока
  • 3 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • щіпка

Виробництво
  1. Змішайте всі компоненти цієї дивної ванни. Важливо, щоб вода була комфортна для температури ніг.
  2. Зануріть ноги в лікувальну рідину протягом 15 хвилин. Результат оксамитової шкіри ніг! Якщо робити таку ванну регулярно, висушіть шкіру, зникне тріщини на підборах і нігтях. Після ванни з молочним і лимонним соком, що робить педикюр приємним!

Я насолоджувався, поставивши його на ноги. кефір Після цих ванн. Після 2 тижнів я не впізнав свою шкіру - ферментований молочний продукт допоміг впоратися з грубою шкірою, ноги виглядають чудово! Не всі ці зимові місяці, теплі туфлі.

Поділитися з друзями ефективні поради для краси ніг, вони будуть щасливі!