Я не думав, що дуже багато часу на кухні. Але коли у нас була маленька дитина, вона стала дуже важкою для моєї дружини, щоб зробити всі господарські хори і я взяв на почесну роль обов'язкового приготування.
Я завжди був захоплений новими ідеями, новими знаннями в різних сферах, я пристрасний до вивчення будь-якої проблеми перед початком роботи. Зварюючись все, навіть дуже просто, стала пригодою для мене.
Я з вами зв'язую.
кухня-бордЯ спробував, щоб порадувати сім кулінарних шедеврів. Я дуже сподіваюся, що вони будуть корисні як досвідчені, так і нові хости!
Поради господині
- Ви можете приготувати яйця, ви можете приготувати омлет, або ви можете піти інший спосіб! Моя родина любила мене. яйця Просто поставте їх в духовку, нагріту до 180 градусів за 25 хвилин, і ви отримаєте красиву страву!
63414016
- Я не варила. тако За традиційним рецептом, але спробували обсмажити тонкий лаваш в духовці, розмістивши шматочки на грилі таким чином. Дуже смачна, головне – знайти правильний соус!
За допомогою пристрою для очищення овочів можна відрізати цибулю дуже тонко і дуже швидко.
- Я зраджую цей чудовий спосіб, щоб піти. полуниця!
Слова. - дивний інструмент в руках чоловіка не позбавлений фантазії!
- Дуже зручно зберігати. спагетті У довгому ящику чіпсів.
- Винні варення Він допоможе закрити будь-який пакет, і він виглядає міцно.
- За допомогою магнітів і сковорідок ви завжди можете зберегти чітколист рецептом до очей.
, м. Київ
Також буде працювати: рецепт буде в пам'яті!
- Якщо ви не знаєте, щоб вийти вишняВи обов'язково повинні зробити такий розумний виделку! Ви просто повинні вигнути екстремальні зуби, і ви отримаєте супер інструмент для роботи з вишнею!
р.
- Заливаємо повітряні кулі водою і заморожуємо їх. Геніус трюк для охолодження!
- Спеції можна зберігати в ящиках «Тік-Така».
- З доступних продуктів ви можете зробити великий закусок і зробити його не гірше, ніж в ресторані.
Яскрава ідея - варити кавун Право в кавуні скоринки! Цей десерт виготовляв бризки на сімейному святі.
Коли я хочу щось смачне і здорове, я зроблю їх. яблуня У хлібопекарня цукру і кориці. Це не просто, але все сподобалося!
Габаритний зображення
Кожен день особливий, коли ви вносите серце в все, що ви робите. Якщо ви цінуєте
Корисні поради для господиніЯ думаю, що ми повинні показати їх нашим друзям!