Як прикрасити стіну в спальні: за 15 хвилин все змінилося за винятком!

Я не здивився, якщо ви хочете. стінки Увійти Я ціную комфорт і краса в будинку, я дуже люблю зробити нашу сім'ю гніздом ще зручніше своїми руками. Ця ідея дуже особлива для мене, і ось чому.

Я колись захищав дружину, щоб піти з нею, щоб відвідати її матір. замість того, як я пішов на другу іменинницю -- або скоріше, щоб відсвяткувати другий день після його народження. Коли я отримав додому, моя дружина все-таки була. Я чекаю, щоб повернутися назад, потерпілий, хотів зробити зміни якось. І я вирішив це зробити. стіна у нашій спальні!

Як прикрасити стіну Вам буде потрібно
  • карниз
  • монотонний електричний гірлянда (краще кілька)
  • пластикові гачки
  • прозорість

Щоб перетворити спальну стіну в затишний шматочок інтер'єру, потрібно всього 15 хвилин! Досить приклеїти пластикові гачки і прикріпити гірлянду до них, повісити карниз і штори. У вечірній вечірній вечірній вечірній вечір на стіні ліжка створять неповторну атмосферу.

У цьому відео ви побачите, як перетворити свій будинок. Захоплюючі погляди близьких варто декорувати приміщення таким чином!

Звісно, моя дружина розтоплена і закопувала мене, коли вона побачила цю красу. Я дуже рада, що це рішення дизайну прийшов до моєї руки в часі!

Зараз різноманітний стінки - один з улюблених побутових хорів. Побачимо, що вони будуть надихатися!