Перша ознака захворювання серця: перший дотик пальців ніг.

Серцева хвороба. Не завжди з'являються клінічно. Людина може відчувати себе чудово і бути активним, а потім раптом вмирає серцевого нападу.

Ожиріння, куріння і сидячий спосіб життя є основними ворогами серцево-судинної системи організму. Але проблеми серця можуть перенабирати навіть ті, які уважно стежать за здоров’ям.

Добро, що є простий тест, щоб визначити, чи є ваше серце. Я просто перевірила себе і раджу, що я нічого не хвилююсь.

Сидіння на підлозі і розтягувати ноги вперед, тримати ноги вгору. Витягніть свою руку вперед і доторкніться кінчиків пальців. Якщо ви робите це з легкістю, ми можемо сказати з впевненістю: ваша серцево-судинна система працює без зайвих стресів і невдач. захворювання серця Ми будемо раді!

Якщо ваше тіло недостатньо гнучке, ви вже можете мати проблеми з серцем. Справа в тому, що «дерев'яні» незграбні люди мають жорсткі судини! Ця група людей має порушення кровообігу через брак колагенВін робить судинну фірму і молодий.

Тіфф, седентар, нерозривні м'язи спини і ніг вказують на прямий шлях до кардіолога! Після того, як м'язи містять стільки колагенів як судини, вони можуть судити стан судин по всьому тілу.

Будьте в хорошій формі і не забудьте подбати про ваше тіло! Завжди підкаже вам, що робити, щоб поліпшити здоров'я, потрібно просто уважно послухати. Повідомте про те, що це важливо для здоров’я!