Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Кожне серце жінки збиває швидше, коли вона ходить у минуле ювелірне вікно. Хороші речі піклуються про очі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і мінімальні зусилля. Побачити цю ідею, я не можу пройти: красиві, як добре ці браслети!

Вам потрібен простий браслет.
  • англійські шпильки (розмір залежить від товщини зап'ястя)
  • бісер
  • гумка

Виробництво
  1. Виберіть намистину, яка легко нанизується на шпилькі. Головне підібрати потрібний колір, можна об'єднати бісер різних відтінків разом. Починаємо надягати бісер на шпильках, легко робити на плоскій поверхні.
Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Щоб отримати оригінальний браслет, потрібно наповнювати близько 90 англійських штифтів з намистинами! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Наріжте гумку по 2 і зробіть вузлик на одному кінці кожного шматка. Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Найцікавіше! Поставте гумку через шпильки отвори. Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Щоб зробити браслет виглядати акуратним, розташуйте шпильки таким чином і сміливо пропустіть гумку. Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Коли робота практично завершена, спробуйте, чи підходить браслет для вашого розміру! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Вимкніть додаткові кінці гумки. Жіночий браслет на руці Він готовий і шімінг в його пишності! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Експериментуючи з розміром бісеру, можна домогтися вражаючого ефекту. Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Ви можете вибрати золоті шпильки для вашого шедевра: також чудовий варіант! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Для виготовлення браслетів можна використовувати не тільки намистини! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Браслет з бісеру своїми руками Будь ласка, зв'яжіться з нами Мій 8-річний син дасть мені подарунок. Чудова ідея для роботи з дітьми! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Великий додаток до літніх суконь! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме! р.

Ідея для гемблінгу рукодільниць: намисто дрібних штифтів і намистин. Чудовий! Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Ймовірно, варто занадто... Жінка нанизує 12 бісерин на шпильку. Коли я дізнався, що сталося, я пообіцяв зробити те ж саме!

Поділіться своїм друзям, демонструючи їх у цій статті! Творчість прикрашає наше життя, погоджується...