Молодий мама змушений йти до суду, щоб прийняти її

Майже відразу після Йорданії Знайшли, що вона була вагітна, вона і її чоловік почав готувати для своєї ненародженої дитини. Вони купили підгузники, дитячий одяг, прикрашений дитячим приладдям, обрали ім'я для дитини (Roman). Що потрібно робити до народження Романа? Отримати судовий порядок.

Як багато інших матерів, Йорданія бажала взяти її плаценту і захопити її.

Серед сучасних мам, які їдають плаценту, набирають більше і більше популярності. Деякі вважають, що вона стимулює виробництво молока, робить мами більш енергійними і навіть допомагає впоратися з післяучастою депресією.

Мама, які не хочуть їсти сиру плаценти, можуть інкапсулювати її, тобто перетворювати таблетки і приймати в більш прийнятну форму так іордани хочуть покласти плаценту в желатинових капсулах і приймати їх як багатовітамін. «Пошук плаценти в гелатинській капсулі насправді важче, ніж це може здатися, але якщо це буде корисно мені, мій чоловік або мій дитина, чому не спробувати це?» - сказав Йордан Поцілунки в інтерв'ю з США Сьогодні. Я дуже хвилююсь. Якщо це не робить нічого хорошого, то це не займе ніякого хорошого, незалежно від того, що я їсть те, що я хочу, вона продовжила. Вронг.

Коли Йорданія звернулася до лікарні, щоб обговорити свій план народження, вона розповіла, що вона потребує суд, щоб вона могла підібрати її плаценту.

р.

Я думав, - Що? Чи потрібен суд, щоб взяти участь у моєму тілі? Саме тоді Йорданія дізналася, що під керівництвом Місіссіппі департаменту охорони здоров’я матері є «третьою особою» на власні плаценти.

Иордания здивовані новинами.

Якщо у мене є моя дитина, то я маю свою плаценту, ви можете взяти дитину занадто? Я третя сторона до своєї дитини? Звісно не. Тому я третя сторона до свого тіла? Так само не здавалося б, Йорданія, як виявляється, плацента не є комунікативними медичними відходами для стаціонару, а лікарняні працівники заборонені від розкладання медичних відходів без дозволу суду.

Після того, як юрист Jacqueline Hammack читати повідомлення Facebook Йорданія, вона вирішила допомогти жінці:

Я сказав, що я хотів допомогти їй боротися з божевільною ситуацією. Я прочитав закон, поговорив з Йорданією, і отримав всі факти, які я хочу подати заявку, що я сподівався був достатньо. Він був.

І, нарешті, 2 травня, Йорданія отримала необхідний порядок суду.

«Це було досить просто, але абсолютно, на мій погляд, не потрібно. Я не думаю, що хтось має право сказати жінці, що робити з її тілом, якщо це сама жінка. Не варто сказати мені, що робити з тілом. Він є частиною жіночого тіла, і незалежно від того, що жінка хоче зробити з нею, це їх право взяти її. Я подарував мені дитину і подарував мені плаценту. І ніхто не сказав мені, що я можу або не можу зробити з нею, Йорданія - сказав він.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження