День народження 2 Bee Roy атакував її автомобіль. Відкриття стовбура, вона розуміла чому!

Carol Howarth з Великобританії, припаркувавши автомобіль, пішли покупками. Повернувшись до автостоянку, вона здавалося б, знайти себе в фентезі кіно: багажник її автомобіля був покритий косою!

Том Мойсе дивився інцидент: "Незабутній погляд!" Я був водіння минулого і раптом я бачив великий коричневий відбік на машині, людина сказав. Люди припинили просто фотографувати його!

"Я боявся одного, - продовжив повік. Автомобіль стояв перед баром, а хтось може виходити, кинути щось на боках, а потім закінчити в лікарні. Не думаючи двічі, Том підвів групу бджолярів, які швидко зуміли пожовти комахи в коробку.

Але клен бджільни відмовився віддати: "На наступний день вони пішли на мій автомобіль все будинок!" Власником авто було знову викликати бджолярів.

р.

«Увімкнено, що їхня королева привертала до чогось солодкого в багажнику, але потім вона просто застрягла там», - пояснив Роджер Пінь, один з бджолярів. Після цього вся брюка (близько 20 000 бджіл) слідувала її.

Роджер продовжував. Але вони не дали, вони намагалися зберегти її протягом двох днів! Дуже дивний!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження