Цей вчитель подається з поведінкою сучасних дітей!

Йонас Харріссон працював викладачем близько 16 років, але в останні 5 років він почав помітити страшний тренд в поведінці дітей в класі. Він спробував всі можливі способи підтримки дисципліни, він заохочував і редукував дітей. Але один день, старший вчитель зрозумів, що ця проблема може бути вирішена тільки вдома. Йонас використовує Facebook, щоб запитати всіх батьків, щоб зупинити ці 3 небезпечні речі вдома. Його пост поширив по всьому світу в миттєвому режимі.

Метро.сеВеб-сайт публікує переклад його слів:

Я працюю з 16-річними і я знайшов його особливо важко для них. Ці 3 речі:

Немає 1. Це не просто для дітей, коли вони нудні. Вони потребують того, щоб статися весь час. Будь-ласка, будь ласка, зупиніть памперування ваших дітей. Небезпечний, якщо вони погані іноді.

No 2. Я зустрілася з багатьма батьками, які пишаються тим, що їхні діти навчилися рахувати і читати до школи. Я хочу розчарувати вас, але вони будуть вчитися читати і розраховувати досить швидко в школі. Краще. Вчити їх як грати, як бути хорошим другом, і як поділитися з іншими.?

Йонас дуже втомився від окремих дітей, які не хочуть поділитися матеріалами та іграшками. Він також став дуже важкою для того, щоб діти могли зробити щось без використання технології або чого вони не використовували.

Останнім (і найголовнішим) тим, що Йонас попросив батьків, щоб навчити їх оцінити всі хороші речі в житті.

Немає 3. Третя річ, що це важко для дітей, щоб висловити подяку. до інших дітей, а також дорослих. На жаль, сьогодні діти, швидше за все, чути, «Чому я маю ще?» або «Чому просто один?» Що відбулося в "Чанку тебе"? Де це слово йти?

Я не маю дітей, але коли вони роблять, я обов'язково навчаю їх грати з іншими, щоб бути хорошим другом, щоб висловити подяку і не боятися речей, які іноді нудні. Коли ви навчитеся це, то я навчаю їх для підрахунку і читання.

Йонас вирішив ще раз нагадувати батькам доброти, вдячності, поваги та інших важливих якостей, які повинні почати формувати з раннього дитинства, коли діти краще поглинати знання.

Наступного разу, коли ви відчуєте свою дитину, сидите перед телевізором або притулком в інших дитячих змах, пам'ятайте про те, що буде дійсно кращим для вашої дитини.

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμллРμллллллллллллРμлллллллллллллллллллРμРμРμРμллРμРμРμллллРμлллРμллРμРμРμ