329
батько відправив сина на село, щоб показати йому, що бідність.
Веб-сайт Я щаслива поділитися з читачем красиву приписку, присвячену тому, як ми, люди, неприпустимо замінити важливі концепції життя.
Якби багатий батько вирішив показати сина, що це означає жити в бідності і послав його родині селян. У дитини три дні і три ночі там.
На шляху до міста, сидячи на машині, батько запитав:
до Що ви навчилися в ці три дні?
А дитина поділилася своїми спостереженнями:
до Дякую, Дад. Ви не просто покажете мене, як бідні ми. Я зрозумів, що кожен день Ми отримуємо погані, тому що ми переїжджаємо з природи.
Веб-камера
Якби багатий батько вирішив показати сина, що це означає жити в бідності і послав його родині селян. У дитини три дні і три ночі там.
На шляху до міста, сидячи на машині, батько запитав:
до Що ви навчилися в ці три дні?
А дитина поділилася своїми спостереженнями:
- У нас є одна собака і вони мають чотири.
- У нас є басейн очищеної води, яка відображає сад, і у них є річка з кришталево чистою водою, в якій росте риба та очерет.
- У нашому саду є електричне світло, а зірки і місячний блиск.
- Наш сад простягається на стіну і їх сад простягається на горизонт.
- Ми купуємо наші продукти харчування. Вони вирощують, збирають і варять його.
- Прослуховуємо компакт-диски. Вони слухають голоси крикетів, птахів і різних тварин. Також є сусід, який працює на землі.
- Ми використовуємо мікрохвильову піч. Їжа, приготована на відкритому вогні, має унікальний смак.
- Ми оточують себе парканами. Наші двері завжди відкриті. Вони живуть з дружбу сусідів.
- Наше життя тісно пов'язане з мобільним телефоном, комп'ютером, телевізором. У житті є великі дружні сім'ї, небо, сонце, вода, поля та тварини.
до Дякую, Дад. Ви не просто покажете мене, як бідні ми. Я зрозумів, що кожен день Ми отримуємо погані, тому що ми переїжджаємо з природи.
Веб-камера
10 доказів, які Санкт-Петербург є найкрасивішим містом в Європі
10 кіно про любов, які візьмуть всі ваші нерви один за одним