батько відправив сина на село, щоб показати йому, що бідність.

Веб-сайт Я щаслива поділитися з читачем красиву приписку, присвячену тому, як ми, люди, неприпустимо замінити важливі концепції життя.

Якби багатий батько вирішив показати сина, що це означає жити в бідності і послав його родині селян. У дитини три дні і три ночі там.

На шляху до міста, сидячи на машині, батько запитав:

до Що ви навчилися в ці три дні?

А дитина поділилася своїми спостереженнями:

• У нас є одна собака і вони мають чотири.
  • У нас є басейн очищеної води, яка відображає сад, і у них є річка з кришталево чистою водою, в якій росте риба та очерет.
  • У нашому саду є електричне світло, а зірки і місячний блиск.
  • Наш сад простягається на стіну і їх сад простягається на горизонт.
  • Ми купуємо наші продукти харчування. Вони вирощують, збирають і варять його.
  • Прослуховуємо компакт-диски. Вони слухають голоси крикетів, птахів і різних тварин. Також є сусід, який працює на землі.
  • Ми використовуємо мікрохвильову піч. Їжа, приготована на відкритому вогні, має унікальний смак.
  • Ми оточують себе парканами. Наші двері завжди відкриті. Вони живуть з дружбу сусідів.
  • Наше життя тісно пов'язане з мобільним телефоном, комп'ютером, телевізором. У житті є великі дружні сім'ї, небо, сонце, вода, поля та тварини.
Батько був дуже вражений почуттям сина. Тим часом хлопчик підвели свою подорож:

до Дякую, Дад. Ви не просто покажете мене, як бідні ми. Я зрозумів, що кожен день Ми отримуємо погані, тому що ми переїжджаємо з природи.

Веб-камера