Я ніколи не намагався пофарбувати яйця, як це на Великодні. Результатом є найкраща прикраса столу...

Я думаю, що важко знайти людину, яка байдужа до такої яскравої ідеї. Ми використовуємо для фарбування яєць в оболонках на Великодні, і ця традиція є святим і незрівняним символом свята. Але якщо ви хочете приготувати нестандартне Великоднє лікування, краще не знайти рецепт, ніж це!

Харчова розмальовкаРозлучення, що використовуються для розфарбовування яєць, повністю нешкідливі. Виберіть якісний барвник з гарним терміном зберігання і сміливо працювати чудеса на кухні!

Кольорові яйцяІнгредієнти
  • яйця загартоване
  • барвники
  • окропом
  • спеції та соуси

Підготовка
  1. Розчинити харчові барвники. Візьміть 3/4 ст.л. окропу і додайте 1 крапельку харчової розмальовки до неї. Робіть це з кожним кольором.
  2. Нарізати варені яйця навпіл, вийняти жовтки.
  3. Помістити половинки білків кип'ячених в розчинах з харчовими барвниками, залишити їх на 30 хвилин.
  4. Виготовляємо яскраві кольорові ковдри, промийте їх холодною водою і протріть їх сухим. У кожній половині помістіть начинку жовтків. Для цього можна змішати жовтки з майонезом, гірчицею, сметаною і зеленню, коріандром, тушкованими грибами ... Експеримент!

Процес приготування цих привабливих Великодніх яєць ви побачите в відео нижче! Ця ідея звернулася навіть до своїх консервативних батьків, які всі їхні життя забарвлені яйця на Великдень виключно цибулю.

Якщо ви були гострі, щоб побачити ці кольорові яйця канапа, покажіть рецепт ваших друзів! Великоднє оформлення яєць - особливий обряд. Часом антіпації свята краще, ніж самі свята. Насолодіться Великоднім настрійм!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное