Макіяж з омолоджуючий ефектом! Після вивчення цієї хитрості я почав фарбувати очі по-різному.

Згодом багато жінок стикаються з проблемою зависання верхньої повіки. Подуття повіки Ви можете додати 5-8 додаткових років до свого власника і надати вашій особі сумний вираз. Але це не така проблема, бо легко впоратися з знаючи кілька хитрощів макіяжу.

"Сайт" Я розповідаю вам сьогодні. омолодженняВін зробить очі великими і виразними, і очі відкриваються.

Перед тим як приступати до в'язання, виділити брови, надати їм злегка вигнуту форму. Не захоплюйтеся бджоликами - природна ширина брів в моді зараз.

Макіяж для майбутнього століття
  1. Так що макіяж триває довгий час і не розгортається, нанесіть підставу під тіні на всю верхню повіку. З подушками пальців, ретельно перемішуючи засіб.

2. Тіні без персикового або світло-рожевого перлового кольору наносять на мобільну частину століття. Під бровами і в внутрішньому куті очей розташуйте гларе з білими тіні.

3. Бежевий тіні виділив складку у верхньому столітті. Подивитися вгору до кінчика брів.

4. Хіба що допоможе УвійтиПоставте олівцем до очей, як показано на фото. Тіні шоколадного кольору виділили кут очей.

5. За допомогою легкого підсилювача (інструмент, який щільніше, ніж тональний крем, допомагає приховати невеликі дефекти шкіри), підвести нижній повітро, підкреслюючи межі тіней. Вибачте товар.
    р.

6. На нижній повісті прогулянку по темному коричневому відтінку тіней, вони також ставлять акцент в зовнішній кут очей.

7. Час намалювати стрілки. Головне, що не зачепити руки! З щіткою з коричневими тіні, злегка ходити по сушеній стрілці, щоб пом'якшити лінію.
    5942039, Україна

8. Фінальний етап макіяжу очей - вії. Щоб зробити очі більш відкритими, використовуйте його. свінгерий Потім наносите туші в 2 шари.

Ви можете переглянути весь процес макіяжу в цьому відео!

Я завжди хотів навчитися малювати очі таким чином: макіяж виглядає так магічно! І більше. Забудьте про материнські тіні (якщо ви не 16) - підкреслюють всі нерівності і складки на шкірі. Використовуйте тільки матові натуральні відтінки.

Будь ласка, зв'яжіться з нами