576
Знаменитий Наполеонський яєчний рецепт! Дуже ніжна страва.
Це чудова ідея приготувати. духова шафа! Вони дуже ніжні, плавають в роті. Цей рецепт може бути викликаний правою класикою жанру: страва виглядає ефектно, кожен може випікати таку красуню, в той час як людина, яка б сказав, що це не смачно. Сир і яйця будуть любити всіх!
Яйця Наполеона Ви можете приготувати в різних варіаціях. Хочу додати гриби і помідори, змішані з дрібно розсипаним базиліком на овочеву подушку. Аромат унікальний...
Запечені яйця в духовціІнгредієнти
Підготовка
Після перегляду цього відео апетит не може грати за задоволення! Яскрава, спокуслива страва доступних інгредієнтів є відмінним варіантом для сніданку і серця.
Я люблю простий, але при цьому унікальний рецепт! Я знайшов ці яйця особливо смачними при поєднанні з соусом сальса. Я рекомендую годувати найближчих людей з цією королівською стравою!
Яйця Наполеона Ви можете приготувати в різних варіаціях. Хочу додати гриби і помідори, змішані з дрібно розсипаним базиліком на овочеву подушку. Аромат унікальний...
Запечені яйця в духовціІнгредієнти
- 2 яйця
- шемале
- 1 цибулина
- 1 зелений перець
- 150г моцарелла або будь-який твердий сир
- 2 зубчики часнику або часникового порошку
- сіль, перець
- оливкова олія
Підготовка
- Тепла духовка до 180 градусів. Кубок скибочку білого хліба і висихати його. Хрусткі тріщини подарують страву особливу спичність!
- Ростові цибулі і перці в оливковій олії. Можна додати кунжуту, дрібно нарізаний часник, сіль, червоний перець і інші спеції за смаком. Овочі повинні бути ароматними, пряними, потім закуска буде дивним!
- Змастити форму маслом, покласти овочі і тріщини в них, потім потертий сир. Залийте все яйце акуратно зверху.
Після перегляду цього відео апетит не може грати за задоволення! Яскрава, спокуслива страва доступних інгредієнтів є відмінним варіантом для сніданку і серця.
Я люблю простий, але при цьому унікальний рецепт! Я знайшов ці яйця особливо смачними при поєднанні з соусом сальса. Я рекомендую годувати найближчих людей з цією королівською стравою!
Він герметизував шию ваза з кишенею ... Якщо ви бачите, чому ви знову зробите.
Змішуючи корицю з лимонним соком, ви отримаєте унікальний засіб!