Знаменитий Наполеонський яєчний рецепт! Дуже ніжна страва.

Це чудова ідея приготувати. духова шафа! Вони дуже ніжні, плавають в роті. Цей рецепт може бути викликаний правою класикою жанру: страва виглядає ефектно, кожен може випікати таку красуню, в той час як людина, яка б сказав, що це не смачно. Сир і яйця будуть любити всіх!

Яйця Наполеона Ви можете приготувати в різних варіаціях. Хочу додати гриби і помідори, змішані з дрібно розсипаним базиліком на овочеву подушку. Аромат унікальний...

Запечені яйця в духовціІнгредієнти
  • 2 яйця
  • шемале
  • 1 цибулина
  • 1 зелений перець
  • 150г моцарелла або будь-який твердий сир
  • 2 зубчики часнику або часникового порошку
  • сіль, перець
  • оливкова олія

Підготовка
  1. Тепла духовка до 180 градусів. Кубок скибочку білого хліба і висихати його. Хрусткі тріщини подарують страву особливу спичність!
  2. Ростові цибулі і перці в оливковій олії. Можна додати кунжуту, дрібно нарізаний часник, сіль, червоний перець і інші спеції за смаком. Овочі повинні бути ароматними, пряними, потім закуска буде дивним!
  3. Змастити форму маслом, покласти овочі і тріщини в них, потім потертий сир. Залийте все яйце акуратно зверху.

Після перегляду цього відео апетит не може грати за задоволення! Яскрава, спокуслива страва доступних інгредієнтів є відмінним варіантом для сніданку і серця.

Я люблю простий, але при цьому унікальний рецепт! Я знайшов ці яйця особливо смачними при поєднанні з соусом сальса. Я рекомендую годувати найближчих людей з цією королівською стравою!