14 блискучих ідей, які стануть відкриттям для будь-якої господині Шукайте номер 5!

З кожним днем ми зіткнулися з проблемами, великими та малими. Я хочу, щоб вони були меншими, але де йти - щоденні трифлі є невід'ємною частиною нашого життя.

Ці фантазії Вони допоможуть вам зробити багато звичних речей з задоволенням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я раджу порадувати вас порадами. Я сподіваюся, що вони добре!

Головна ідеї
  1. Елегантна заміна для ременя: якщо вона протерла, можна вдало використовувати шовкову стрічку, шарф, шматок тканини замість.

Котушка ниток - це блискучий пристрій для зберігання навушниківй Ніщо не заплутане, зручно носити в кишені!

Саморобна людина може служити замком для проводів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ось як працює. беладонна! Просто покладіть трохи тиску на вершину, як відбувається диво.

Ідея для зберігання сонцезахисних окулярів.

З звичайної коробки ви можете зробити чарівну коробку з прикрасами за допомогою пластикових гачків. Я зроблю для своєї дружини!

Паперові пакети - помічники в організації різних дрібних речей. Ви можете прикріпити яскраві паперові пакети з паперу на стіну, і ви будете мати додаткове місце для зберігання невеликих предметів! р.

Ідея для всіх, хто любить нестандартний дизайн: люстра з сонцезахисних окулярів. Р

Ви можете легко покласти нитку в голку, якщо спрей її кінчик з зачіскою. 8324534

Коли ви не бажаєте закріпити зап'ястя, використовуйте паперовий кліп!

Ідея для закоханих вітчизняних рослин! Вода горщики з охолодженою водою, яка залишається після кипіння овочів. Працює краще, ніж будь-який хімічний добриво!

Очистити каструлю Ви можете застигти сіллю і сирою картоплею! Чудовий трюк, все блиск...

Якщо шия пляшки покрита мембраною, зробіть пару проколів в ній: дозатор для олії та інших речовин готовий! р.

Ідея для відновлення старі взуття. Це велике місце, щоб подарувати!

Якщо ви любите будь-які ці ідеї, я буду дуже щасливим! Повідомте нам у коментарях про хитрі трюки, які вам подобається використовувати в повсякденному житті, поділитися з іншими вашими відкриттями!