Розгортання леза стане 10 разів гостріше завдяки хвилинній хитрості!

Якщо ви використовуєте його одноразовий бриттяЯк я іноді, моє серце сповнене компасіону. Дякуемо! Що я можу сказати, навіть високоякісні дорогі бриття машини з багатьма лезами швидко не вдається ...

Неймовірно з широким лезам, що мій дід використовується стандарт! Він завжди гострий, я пам'ятаю його, заточуючи його шматочок шкіри. Важко висловити свою раду після того, як я дізнався, що леза звичайної машини також може повернутися до різкості. Я все це зараз!

Як заточувати брита Вам буде потрібно
  • бриття
  • джинси

Умови роботи
  1. І свінгериПопередньо висуваємо лезо. Візьміть старі джинси, покладіть їх на тверду плоску поверхню і протримайте леза по нозі 15-20 разів. Для цієї хитрості можна використовувати шматок джинсової тканини.
р.

Зміна напряму головки брита і утримуйте лезо на джинси ще 15-20 разів. Не проштовхуйте занадто важко, просто штовхайте машину трохи. Зразок має легко ковзати на джинси!

Дядько! У парі хвилин бритва стала як нова - гостра леза не завадить шкірі і викликає незручність при голні! Як відомо, що свінгери Так легко

Я сподіваюся, що ви оціните цю техніку і перевірте її на практиці! Збережемо гроші, і шкіра буде ніжною і плавно поголені. Покажіть ваші друзі, як продовжити життя бриття машини: практичність порад не сумнівається!