Вона покласти лимонну скоринку в її кішка ... Коли я дізнався, чому вона зробила це, я хвилювався!

Я хочу все, щоб бути ідеальним. Всі жінки ідеальні для них, і коли мова йде про зовнішній вигляд або здоров'я. Ви можете переглянути тисячі рішень і вибрати найкращий варіант!

Якщо ви каблуки тріщинаЯ рекомендую використовувати цей ефективний, але маловідомий метод. Не єдиний крем, не єдиний мазь від тріщин на підборах дав такий результат! Довгий заготовка сухої шкіри на підборах відновлюється під впливом пілінгу лимона...

Як лікувати підбори Вам буде потрібно
  • 1 лимон
  • шемале
  • крем для шкіри

Порядок
  1. Вичавити сік з лимона і покласти його біля. Для цього засобу вам знадобиться тільки шкірка і трохи лимонна м'якоть!
999 р.

Що нам потрібно. лікування п'яти! р.

Помістіть половинки очищеного лимона прямо на підборах.

Поставте шкарпетки зверху лимонною скоринкою. Тримайте цей лікувальний компрес на ноги протягом 30 хвилин. Половина години для релаксу і відновлення шкіри ніг небагато! Але результат буде радувати...

Після 30 хвилин зніміть свої шкарпетки, відкиньте половинки лимона і подивіться на каблуки. Лимонна м'якоть і шкіра містять ефірні масла, які пом'якшують шкіру і відновлюють її: всі старі клітини шкіри легко видаляються. Хлопці каблуки. стане менш помітним після першої процедури, і якщо проводити таку обробку регулярно, шкіра ніг буде бездоганною!

Нанесіть трохи зволожуючий крем або масло до ніг. Я зазвичай використовую кокосове масло і я люблю його. Цей оздоблювальний дотик зміцнить шкіру і допоможе п'яти довше триматися! Після розтирання лимона поживні речовини масла або крему проникають дуже добре в глибокі шари шкіри. Це ефективний. тріщина!

Я використовую цю ліки протягом тривалого часу і я розповідаю про нього близько друзів. Кожен дуже щасливий, тому що тріщини на ногах є загальною проблемою, і тому ви хочете, щоб шкіра була красива і здорова!

Скажіть своїх друзів про цей рецепт, вони оцінять вашу турботу!