За допомогою 1 спеціального інгредієнта вона варила неперевершене смачне блюдо макаронів!

Я завжди маю макарони на кухні. Що може бути простіше, ніж приготування макаронів на обід або вечерю? У поєднанні з різними соусами, заправками і спеціями, паста може бути неймовірно смачною, як вишукана гарнір в ресторані.

Сьогодні Я покажу вам, як приготувати дуже ніжну пасту. Секрет в спеціальному інгредієнті, який перетворить звичний макарони і курка У блюдо, яке неможливо відмовляти!

Макарони з куркоюІнгредієнти
  • 500г макарони з сортів твердої пшениці
  • 2 зубчики часнику
  • 50г вершкове масло
  • 250мл йогурт
  • сіль
  • перець
  • 2 копчені курячі стегна

Підготовка
  1. Паста кип'ячена в звичайному режимі. Кисть часнику і перемішати з кефіром.
  2. Червоний перець кальцинований в сковороді для більш аромату, додайте вершкове масло до неї. Заливаємо макарони з розтопленим маслом, поділяємо його часниковим йогуртом.
  3. Подавати макарони гарячою, покласти копчену курку зверху. Поєднання йогуртового соусу, макаронних виробів і копчених курчат працює чудеса - страва виходить смачно.

Шукаю цю страву унікальною! Коли я лікував мій друг до такої пасти, вона не вгадала, що соус був виготовлений з, так благородний його смак. Я рекомендую спробувати. МапаЦей рецепт буде вашим підписом, без сумніву!

Tags

See also

New and interesting