10 секретів манікюру, які я повинен знати набагато раніше! Рекомендації майстра.

Мій майстер манікюр - чарівна жінка! Вона не тільки робить свою роботу добре, але і іноді акції трюки, які тільки професіонал може знати. Її порада надихає і допомагає руки виглядати ідеально, навіть коли немає часу, щоб перейти в салон для процедури.

Я щаслива поділитися рекомендаціями, які допомогли мені дізнатися, як діяти, але простий манікюрй Ми будемо раді, якщо вони стануть приємним відкриттям для наших читачів!

Секрети манікюру
  1. Якщо ви тримаєте нігті в оцити Перед застосуванням основи або лаку для нігтів, манікюр прослужить набагато довше.
    р.

2. Щоб просто застосувати лак швидко висихати, копайте руки в льодяникий рятувальний прийом!
    р.

3. Коли важко відкрити пляшку нігтів, я завжди використовую цю техніку. Поверніть лак і помістіть його в теплій воді протягом декількох хвилин. Відкрито!

4. Кицька - це чудовий інструмент, який допоможе створити унікальний візерунок на нігтях.
    3250Р. 3700Р.

5. Нарізання малюнка з фольги ви можете зробити унікальний манікюр! Кілька простих кроків...

6. Французький манікюр Робиться без допомоги майстра, якщо використовувати таку гумку.

7. За допомогою фольги і невеликого штампу можна створити такий візерунок на нігтях!

8. Манікюр в спекулі просто робиться за допомогою шпильки.
    р.

9. Чудова ідея для манікюру! Фольга допоможе прикрасити нігті не гірше в салоні.
    569268р.

10. Старий, товстий або сушений лак нігтів може використовуватися для різних цілей. Ось кілька ідей, які захопили мене! Використовуючи кольоровий лак для нігтів, можна покласти взуття для того, щоб і оновити підошву взуття.

Лак - найкращий спосіб ущільнювати конверти і прикріпити стрази до подарункової упаковки!

Витончені навушники можна прикрасити за допомогою нанесення лаку різних кольорів. Дуже дякую!
    198367

Ідея для прикраси квіткового горщика з водою і лаком! Поставте пару крапель різних кольорових лаків в воду, опустіть горщик в неї. Дивовижний візерунок готовий!

Ідея для прикраси шапки за допомогою лаку для нігтів.

Прикраса або почервоніння старого каркаса сонцезахисних окулярів також допоможе лак!

Коли я дізнався щось нове, я завжди намагаюся поділитися своїми друзями. Якщо вам подобається ці поради, покажіть їх друзям. Красивий манікюр - це жіноча медицина від поганого настрою!