542
Я ніколи не спробував такі смачні домашні торти! Як Бабця
Я не здогадав, що основний інгредієнт був. Делікатний смак рослинного тіста, лунаючи ноти свіжої зелені - ідеальна закуска, відмінне доповнення до супу або м'ясного м'яса.
Приготувати корисні торти без дріжджів Дуже легко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Я пропоную вам спробувати це. низькокалорійні Кожен, хто піклується про своє здоров'я і виглядає після їх фігури. Готові коржі можна посипати тертим твердим сиром і злегка запікати. Це мій сонник!
Хліб в духовціІнгредієнти
Підготовка
Після перегляду відео, хороший апетит неминучий. Це як готують овочеві коржі.
Дуже добре мати сметанні коржі, як млинці мій бабуся. Неат раундів, що нагадують тортили, можна заповнювати начинкою і подається прокат. Виберіть начинку на свій розсуд: засмажені гриби, нарізані кальмари, варені яйця, м'ясний кат - так багато варіацій цього страви просять на столі!
Бон привіт! Я хочу, щоб вони оцінили ці рецепти Печиво Варто.
Приготувати корисні торти без дріжджів Дуже легко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Я пропоную вам спробувати це. низькокалорійні Кожен, хто піклується про своє здоров'я і виглядає після їх фігури. Готові коржі можна посипати тертим твердим сиром і злегка запікати. Це мій сонник!
Хліб в духовціІнгредієнти
- капуста
- 2 яйця
- пакет cilantro, можна замінити кріплкою або петрушки
- 2 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ч.л. солі
Підготовка
- Нагріваємо духовку до 180 градусів, готуємо пергамент для випічки.
- Подрібніть капусту в блендері. Ви отримаєте близько 2 склянок капустиної маси.
- Поставте капусту суміш в чашу, придатну для використання в мікрохвильовці. Покрийте чашу харчовою плівкою. Помістіть в мікрохвильовці 2 хвилини, потім зробіть його, перемішайте підставу для тесту і поставте чашу в мікрохвильовці ще 2 хвилини. Ви можете використовувати духовку замість мікрохвильової печі.
- Додайте капусту охолонути і вичавити зайву рідину з марлею або кухонним рушником.
- Змішайте капусту, яйця, сік лимона, дрібно нарізану зелень. Посолити, можна поперчити за смаком і додати додаткові приправи до аромату: сушений базилік, коріандр, часниковий порошок підходить.
- Формуйте невеликий торт з тіста - ви отримаєте 6-7 штук. Помістіть їх на пергамент і відправте їх в духовку за 10 хвилин. Після 10 хвилин акуратно перетворюйте тістечка і запікайте їх ще 5-7 хвилин.
Після перегляду відео, хороший апетит неминучий. Це як готують овочеві коржі.
Дуже добре мати сметанні коржі, як млинці мій бабуся. Неат раундів, що нагадують тортили, можна заповнювати начинкою і подається прокат. Виберіть начинку на свій розсуд: засмажені гриби, нарізані кальмари, варені яйця, м'ясний кат - так багато варіацій цього страви просять на столі!
Бон привіт! Я хочу, щоб вони оцінили ці рецепти Печиво Варто.
Він бачив 19 отворів в контейнері, щоб в 5 місяців сад став джерелом гордості.
Це, мабуть, найпотужніший природний засіб від набряків ніг!