360
Він бачив 19 отворів в контейнері, щоб в 5 місяців сад став джерелом гордості.
Пішохідна клумба - відмінна садівництвоЧудова і економить дорогоцінний простір! Люш, занурення ковпачок квіток петунії є справжнім захопленням для очей довго, тому що ця рослина цвіте з початку літа до перших заморозків.
Якщо ви, як мені, не може бути байдужим бетменЗверніть увагу на цей проект! Виберіть сорти ампела: так склад буде виглядати ще більш ефектно.
Petunia квітучий
Під час створення клумби і вибору місця для неї, пам'ятайте, що бетмен Він любить сонячне світло і тепло. Великобарвні сорти більш затребувані нагріву і більш термофільним, ніж малим забарвленням. Також зверніть увагу, що великі дощі можуть завдати шкоди ніжним пелюсткам, що призводить до втрати декоративності і зупинки цвітіння.
Поділіться своїми друзями: Розкажіть про цю ідею саду!
Якщо ви, як мені, не може бути байдужим бетменЗверніть увагу на цей проект! Виберіть сорти ампела: так склад буде виглядати ще більш ефектно.
Petunia квітучий
- Перше, що вам потрібно зробити, це створити базу даних. Автор сучасного дизайну для цієї мети вибрав старі палети. Звичайно, ви можете вибрати контейнер на основі ваших уподобань і уяви.
Р - Дно коробки покрито садовою плівкою, шар грунту засипається зверху. Петунія любить ткацький або піщаний грунт, в якому компост або гумус був попередньо представлений.
- Посадка першого ряду квітів: ретельно простягаємо основну частину рослин в отвори. У верхній частині знаходиться новий шар ґрунту.
- Вільний простір на протилежній стінці контейнера заповнюється дренажем.
- Далі висаджувати квіти ярусу ярусом ...
- Верхня коробка також заповнюється розсадою, щоб квітковий склад в майбутньому виглядав об'ємним.
680982 - До речі, насиченість кольорів петунії дозволяє підібрати різні колірні комбінації.
- Він виглядає чудово...
- Тексти пісень, а це означає: І тепер ви не можете прийняти ваші очі від мене!
Під час створення клумби і вибору місця для неї, пам'ятайте, що бетмен Він любить сонячне світло і тепло. Великобарвні сорти більш затребувані нагріву і більш термофільним, ніж малим забарвленням. Також зверніть увагу, що великі дощі можуть завдати шкоди ніжним пелюсткам, що призводить до втрати декоративності і зупинки цвітіння.
Поділіться своїми друзями: Розкажіть про цю ідею саду!
Вона рубала нову футболку з арахісовим маслом ... Я був вражений, коли я знайшов причину!
Я ніколи не спробував такі смачні домашні торти! Як Бабця