Ця картопляна каперола захопила все, що я готувався останнім часом!

Варіанти приготування картоплі касарол Є маса. Картопля запечена з грибами, куркою, яловичиною або свининою, приправленими соусом або простим кремом. І всі ці страви смачні.

Але "Сайт" Я приготував рецепт для вас, який захопить всі запіканки, які ви коли-небудь варили. Ніжна індичка і м'яка картопля в прохолодному соусі. Я вже друлінг!

Картопляна запіканка з індичкою

інгредієнти
  • 800г картоплі
  • 400г індички
  • 2 зубчики часнику
  • 1.75 Столи молока
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. борошна
  • 5 ст.л. вершкового масла
  • 1 ст.л. гірчиця Діюна
  • 0,75 ст.л. тертого твердого сиру
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Тепла духовка до 180 градусів.
  2. У сковороді натерти 4 ст. вершкового масла, додати очищену і нарізану картоплю, подрібнити часник і обсмажити протягом 10-15 хвилин або до м'якості картоплі.
  3. Випікайте форму з маслом решти і покладіть на неї половину картоплі.
  4. Вирізати індичку м'яса невеликими шматочками і обсмажити її в сковороді, потім викласти її в форму для випічки на картоплі з рівномірним шаром.
  5. Посипаємо м'ясо і виводимо решту картоплі.
  6. Збити молоко, яйця, гірчиця, борошно, сіль і перець у великій чаші. Залийте цю масу шарів картоплі м'ясом.
  7. За 1 годину. Візьміть запіканку з духовки і посипте її сиром. Після цього надішліть в духовку ще 5-10 хвилин.

Ця запіканка - це повноцінна вечеря для сім'ї, адже не потрібно окремо приготувати основну страву і гарнір. Спробуйте зробити це. каструлі І поділитися рецептом з друзями!