586
Ця картопляна каперола захопила все, що я готувався останнім часом!
Варіанти приготування картоплі касарол Є маса. Картопля запечена з грибами, куркою, яловичиною або свининою, приправленими соусом або простим кремом. І всі ці страви смачні.
Але "Сайт" Я приготував рецепт для вас, який захопить всі запіканки, які ви коли-небудь варили. Ніжна індичка і м'яка картопля в прохолодному соусі. Я вже друлінг!
Картопляна запіканка з індичкою
інгредієнти
Підготовка
Ця запіканка - це повноцінна вечеря для сім'ї, адже не потрібно окремо приготувати основну страву і гарнір. Спробуйте зробити це. каструлі І поділитися рецептом з друзями!
Але "Сайт" Я приготував рецепт для вас, який захопить всі запіканки, які ви коли-небудь варили. Ніжна індичка і м'яка картопля в прохолодному соусі. Я вже друлінг!
Картопляна запіканка з індичкою
інгредієнти
- 800г картоплі
- 400г індички
- 2 зубчики часнику
- 1.75 Столи молока
- 2 яйця
- 2 ст.л. борошна
- 5 ст.л. вершкового масла
- 1 ст.л. гірчиця Діюна
- 0,75 ст.л. тертого твердого сиру
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Тепла духовка до 180 градусів.
- У сковороді натерти 4 ст. вершкового масла, додати очищену і нарізану картоплю, подрібнити часник і обсмажити протягом 10-15 хвилин або до м'якості картоплі.
- Випікайте форму з маслом решти і покладіть на неї половину картоплі.
- Вирізати індичку м'яса невеликими шматочками і обсмажити її в сковороді, потім викласти її в форму для випічки на картоплі з рівномірним шаром.
- Посипаємо м'ясо і виводимо решту картоплі.
- Збити молоко, яйця, гірчиця, борошно, сіль і перець у великій чаші. Залийте цю масу шарів картоплі м'ясом.
- За 1 годину. Візьміть запіканку з духовки і посипте її сиром. Після цього надішліть в духовку ще 5-10 хвилин.
Ця запіканка - це повноцінна вечеря для сім'ї, адже не потрібно окремо приготувати основну страву і гарнір. Спробуйте зробити це. каструлі І поділитися рецептом з друзями!
Вона рубати її обличчя з алое вера лист... Що відбулося в 15 хвилин буде здивувати всіх!
Mercedes-Benz завершує розробку концепції електроперемикача