Wi-Fi: Зареєструватися Я знаю це, я завжди відключаю мій маршрутизатор вночі!

Бездротове підключення до Інтернету Не можна уявити, що в сучасному світі не можна уявити. Вдома, на роботі, в торгових центрах і навчальних закладах – Wi-Fi всюди! Але я дуже зацікавився дізнатися більше про випромінювання, яке об'єднує нас практично цілодобово.

Деякі вчені називають Wi-Fi мовного вбивця, і ось чому.

Незважаючи на численні розмови про небезпеку випромінювання мобільних телефонів, його вплив на організм не повністю розуміє. Ми використовуємо такі гаджети та бездротові мережі відносно недавно! Щоб зрозуміти, скільки цих технологій впливають на організм людини, це займе багато часу.

Є наукові дослідження про особливості електромагнітних хвиль та їх вплив на мозок людини. Дійсно, на клітинному рівні відбуваються зміни, які можуть уповільнити зростання рослин і погіршити активність мозку людини.

Люди, які працюють з Wi-Fi обладнанням, мають чіткі принципи безпеки для зменшення негативного впливу. Wi-Fi хвилі на тілі.

Як зменшити кількість Wi-Fi
  1. Завжди вимкнути маршрутизатор вночі або коли ніхто не використовує Wi-Fi.
  2. Замініть телефон з старим, дротовим, бездротовим випромінюванням також вважається несприятливим для мозку.
  3. Перемістити його. Wi-Fi маршрутизатор в іншому випадку, якщо це на кухні, дитячій або спальні. Цей пристрій повинен бути в кімнаті, де люди найменш ймовірні.
  4. Зменшити непрямий вплив бездротової на здоров'я та здоров'я ваших дітей: провести більше часу на відкритому повітрі, вести активний спосіб життя, замість перегляду новин кормів, читання паперових книг.

Упродовж 30 років ми нарешті зможемо зрозуміти, що змінюється в організмі людини, постійно в діапазоні електромагнітних хвиль. Головний біль, відволікаючи увагу, безсоння, постійне почуття втоми - причина всіх цих неприємних умов може стати впливом техніки!

Скажіть про цю статтю, така інформація не може зберігати секрет!