Учора це був розбитий квітковий горщик. Що він перетворився в зачаровує!

Італійські жінки побили найбільшу квіткову каструлю в світі під час карель. Вони можуть бути ті, які володіють цими чудовими прикраса квіткового горщика... На цій темі немає точної інформації, але я не сумніваюся в генії дизайнерських рішень!

Ці квіткові горщики виглядають ще краще, ніж раніше: вони не так красиво, як вони були. Насолоджуючись надиханням, буде потрібно для пристрою райського кута на дачній ділянці, клумби біля будинку або на балконі! Тепер розбиті страви ще одна причина радості.

Як прикрасити горщик
  1. Декор квіткового горщика Розглянуто, щоб бути окупацією захоплених садівників або тих, хто любить ручної роботи і застосувати її на кожному етапі. Ці фотографії переконували мене, що такий декор є делікатною матерією, кінем до мистецтва, не маючи нічого спільного з звичним розписом або пасуванням квіткових горщиків.

3250Р. 3700Р.

Використання гарової капусти, або кам'яної троянди, щоб прикрасити горщики дивовижна ідея. Ця вічнозелена, завжди соковита рослина здатна виростити практично в будь-якому грунті і вижити важкі заморозки. Але якщо ви хочете, щоб рослина мати яскраве зелене, а не коричневий колір, слід висадити його на сонячне місце.

Р

Кам'яні троянди, як какті, не люблять занадто вологого грунту. Не забудьте про цю рослину! Ці ідеї для клумб з розбитих квіткових горщиків захоплювали мене абсолютно. Здається, що вам доведеться спеціально розбити більший горщик і влаштувати цвітіння оазису в ньому!

р.

Використання маленьких іграшкових будинків і птахофабрик, штучних водоспадів, каменів, оболонок, намистин, фігурок птахів і тварин, навіть карликів, для оформлення клумб - простий рух, але дає дизайнерську унікальність!

82

Таке клумба порадує всіх, я вважаю її безпрограшним варіантом для подарунка!

Якщо ми оточуємо себе приємними речами та живими рослинами, наші думки будуть яскравішими, і наш настрій буде набагато краще! Я зробив тверде рішення, щоб побудувати таку багату клумбу з квіткового горщика на дачі. Я сподіваюся, що ви цінуєте ці креативні ідеї.

Поділіться порцією красивого з друзями, покажте їх в цій статті!