409
Куряче філе, спеціальне панування і 30 хвилин є формулою успіху моєї вечері в ніч!
Я люблю його, коли ви не повинні стояти плитою за години, щоб здивувати вашу сім'ю особливим! Сьогодні куряче філе з "Сайт" У цій категорії.
Негарант, поживний, соковитий, і найголовніше - здорове блюдо ідеально підійде для легкої сімейної вечері або збирає друзів. Його секрет в незвичайному паніровці з додаванням волоських горіхів: це поєднання смаку був справжнім відкриттям для мене. Насолоджуйтеся смачними стравами!
Р
Запечені курячі філе Склад
Підготовка
У такому каструлі курчато-червоний Він буде залишатися соковитим. Подавати запечене філе оригінальним соусом - один або кілька разів. Вам не потрібно засолити блюдо, так як щілинні тріщини вже солоні. Бон привіт!
Поділитися з друзями незвичайне лікування!
Негарант, поживний, соковитий, і найголовніше - здорове блюдо ідеально підійде для легкої сімейної вечері або збирає друзів. Його секрет в незвичайному паніровці з додаванням волоських горіхів: це поєднання смаку був справжнім відкриттям для мене. Насолоджуйтеся смачними стравами!
Р
Запечені курячі філе Склад
- 2 ст.л. рослинного масла
- 300г солідних престельів
- 600г куряче філе
- 3 яйця
- 3 ст.л. м'якої гірчиці
- 150г борошна
- 1/2 ст. рубаного горіха
Підготовка
- Тепла духовка до 220°C. Піднос покривається фольгою, потім змащують рослинною олією.
- Помістіть в міцний поліетиленовий пакет, краватку або закріпіть отвір і пройдіть по пакету з валиком. Необхідно мати велику крихту, яку потрібно залити в глибоку чашу. Додайте подрібнені горіхи.
1808814р. - У окрему страву змішайте яйця гірчицею, добре збийте. Борошно також заливають в окрему ємність.
Габаритний зображення - Зріжте куряче філе на середні смужки. Кожен шматочок згортаємо спочатку в борошні, потім, відтіняє надлишок, занурюємо в гірчиці-яйську суміш, потім згортаємо в хлібопекарня з кісточок і горіхів.
- Покладіть шматочки м'яса на чашу на відстані 2-3 см один від одного. Запікайте філе на 15 хвилин.
У такому каструлі курчато-червоний Він буде залишатися соковитим. Подавати запечене філе оригінальним соусом - один або кілька разів. Вам не потрібно засолити блюдо, так як щілинні тріщини вже солоні. Бон привіт!
Поділитися з друзями незвичайне лікування!
1 час: Довгий, щоб отримати руки чисто!
Учора це був розбитий квітковий горщик. Що він перетворився в зачаровує!