Ефект омбре на волоссі може бути створений в домашніх умовах! Ідеально підходить для волосся.

Коли ми фарбуємо наше волосся, ми пошкодимо його. Навіть фарби без аміаку негативно впливають на волосяні ваги: кінчики розщеплюють, волосся стає набагато тонше і тьмя.

Я дізнався. натуральний засіб І я спробував його на моє волосся. Я можу сказати, що така фарба не тільки не пошкоджує волосся, але і покращує їх!

За допомогою дивної фарби я створив омбре в домашніх умовах Виявилося дивно гладкий колір переходу. Якщо вам подобається ця чарівна техніка, спробуйте її!
р.

Омбре в домашніх умовах, вам потрібно.
  • шемале
  • мед
  • сік лимона
  • волосаті

Зробити волосся світліше декількома тонами допоможе доступні природні засоби. Після перегляду цього відео я змішав всі інгредієнти саме за рецептом. Результатом є поступовий перехід від темного до світла, при цьому освітлена частина волосся виглядає добре вкрито.

Коли я продемонстрував мій друг мій новий зачіска, вона не вірила мені. бульбашки в домашніх умовах і це був настільки майстерним. Скажіть своїх друзів про цей метод фарбування волосся, вони будуть любити його!