559
Ця людина не може дозволити собі справжній басейн біля будинку. Що він зробив вражаючий!
Деякі люди платять тисячі доларів, щоб мати приватний басейн біля дому. Це задоволення не дешево...
Яс Франо Бразилія не мала грошей, щоб побудувати басейн, але він не був дискурований. Чоловік мав сміливу ідею зробити басейн-будильник У саду, і він зробив це!
Як зробити басейн
Тоді майстри почали будувати дерев'яну структуру навколо басейну. Ніщо ускладнений - каркас дерев'яних дощок може зробити будь-який власник дачної ділянки!
Останній дотик - дошка, приховує каркас. Реальний пляж на невеликому басейні!
Є ще дерев'яні сходинки! Дуже комфортний з цим чоловіком з золотистими руками.
Я вже продемонстрував цей проект до мого чоловіка: Я хочу мати таке місце в країні. Для будівництва самобасейн Дуже мало грошей, як це виходить. Головне - бажання стати щасливим власником такого дива.
Поділіться цією відмінною ідеєю, літо починається!
Яс Франо Бразилія не мала грошей, щоб побудувати басейн, але він не був дискурований. Чоловік мав сміливу ідею зробити басейн-будильник У саду, і він зробив це!
Як зробити басейн
- Інвентивний бразильський купив звичайний пластиковий басейн в апаратному магазині. Після укладання таржі він встановив структуру на задньому дворі.
Тоді майстри почали будувати дерев'яну структуру навколо басейну. Ніщо ускладнений - каркас дерев'яних дощок може зробити будь-який власник дачної ділянки!
Останній дотик - дошка, приховує каркас. Реальний пляж на невеликому басейні!
Є ще дерев'яні сходинки! Дуже комфортний з цим чоловіком з золотистими руками.
Я вже продемонстрував цей проект до мого чоловіка: Я хочу мати таке місце в країні. Для будівництва самобасейн Дуже мало грошей, як це виходить. Головне - бажання стати щасливим власником такого дива.
Поділіться цією відмінною ідеєю, літо починається!
Очищення кишечника і зниження артеріального тиску завдяки 2-компонентним засобом!
10 товарів для молоді мозку: найкраща профілактика хвороби Альцгеймера не можна знайти!