Чи є Кока-Кола Гармуль для дітей: Д-р Комаровський недосвідчений відповідь?

Протягом багатьох років на ринку міцно зафіксували його позицію Кока-Кола.й Діти просто йдуть від неї, і дорослі йдуть на чолі з невеликими місткими людьми, купуючи соду.

У цій статті ми нарешті дізнаємось. Чи погано пити кокс? Які наслідки для дітей, якщо вони часто п'ють? Ми допоможемо Вам зрозуміти педіатра з досвідом. Євген Олегович Комаровськийй

Я не бачив нічого поганого в моєму житті, крім одного, величезна кількість цукру. У нас є син, який має сина і сина, який має сина і сина, який має сина і сина, який має сина.

У нас є два речі, щоб зробити це, і ми маємо два речі, щоб зробити це.

Коли ми хворіли, коли зневоднюємо, коли ми зневоднюємо, коли розвиваємо ацетонічний стан, коли у нас немає можливості повноцінного харчування, дитина не заважає концентрації енергії у вигляді легкозасвоюваних вуглеводів.

У нас є найкращий спосіб зробити це, і ми маємо кращий спосіб його зробити. Якщо ви є дитиною, то ви є дитиною, і якщо ви є дитиною, ви є дитиною. Чому

У нас син, який син сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина сина Ви повинні прочитати про це, ви повинні прочитати про це, ви повинні прочитати про це.

Ми не повинні йти на двір, ми не повинні йти. Зробіть це легко для вас, щоб мати напій з вашими дітьми, і дайте їм пити з вами. У нас є діти, і у нас є діти, і у нас є діти.
р.

Всі мами і татами повинні бути уважні до дієти своїх дітей. Одна маленька пляшка клани один раз на місяць не завдасть шкоди дитині. Але не відійти з щоденним вживанням, як в 1 л кока-Кола - 108 грам цукру!

Якщо ви знайдете цю статтю корисними, поділитися своїми друзями. І ми маємо багато порад для вас від незрівняного пана Комаровського!