Не дуже корисні поради!
"Сайт" Продовжує розповідати читачам з любов’ю та турботою про те, як зробити життя більш комфортним. Я дійсно сподіваюся, що це невелика колекція трюків приходить в руки!
Корисне життя хакі
- Так можна зберігати пакети з різним вмістом в холодильнику. Неймовірне збереження простору!
Єдиний простий спосіб обгортання пальця за допомогою Band-Aid, якщо ви зрізаєте пальцем. Дуже комфортний, патч тримається щільно!
Пластикова пляшка допоможе поливати рослини, коли є шланг, але не посипається.
Використовуйте волосисту щітку, якщо потрібно забивати ніготь: ваші пальці будуть залишатися непристойними!
Так ви можете повісити светр на вішальці, щоб не розтягнути плечі! Я зловив вогонь з цією ідеєю і поставив ідеальний порядок в шафі недавно. 1 999 р.
Великий спосіб виправити Кабель!
Якщо прикріпити таку ручку до дверей кухонного шафи, буде додаткове місце для зберігання всіх чохлів з горщиків і сковорідок. Мені потрібно один!
Я завжди заморожувати залишки паста соусу - цей запас допомагає в критичних ситуаціях! 3610Р. 4200Р.
Обгортається кольоровими нитками для вишивки кабелю, ви будете зробити його яскравими і захистити від швидкого зносу.
Ідея зберігання зимового одягу. Немає пилу! Ця порада буде корисна при русі.
Китайські помади дуже зручно їсти закуски: руки не будуть брудні! Ви навчитеся використовувати їх професійно.
Скажіть мені в коментарях про
Життя хакі, які зробили ваше життя простіше! Знаючи корисні знання, ви будете робити невеликий, але дійсно добре.