Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Не дуже корисні поради! "Сайт" Продовжує розповідати читачам з любов’ю та турботою про те, як зробити життя більш комфортним. Я дійсно сподіваюся, що це невелика колекція трюків приходить в руки!

Корисне життя хакі
  1. Так можна зберігати пакети з різним вмістом в холодильнику. Неймовірне збереження простору!
Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Єдиний простий спосіб обгортання пальця за допомогою Band-Aid, якщо ви зрізаєте пальцем. Дуже комфортний, патч тримається щільно! Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Пластикова пляшка допоможе поливати рослини, коли є шланг, але не посипається. Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Використовуйте волосисту щітку, якщо потрібно забивати ніготь: ваші пальці будуть залишатися непристойними! Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Так ви можете повісити светр на вішальці, щоб не розтягнути плечі! Я зловив вогонь з цією ідеєю і поставив ідеальний порядок в шафі недавно. 1 999 р.

Великий спосіб виправити Кабель! Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Якщо прикріпити таку ручку до дверей кухонного шафи, буде додаткове місце для зберігання всіх чохлів з горщиків і сковорідок. Мені потрібно один! Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Я завжди заморожувати залишки паста соусу - цей запас допомагає в критичних ситуаціях! 3610Р. 4200Р.

Обгортається кольоровими нитками для вишивки кабелю, ви будете зробити його яскравими і захистити від швидкого зносу. Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Ідея зберігання зимового одягу. Немає пилу! Ця порада буде корисна при русі. Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Китайські помади дуже зручно їсти закуски: руки не будуть брудні! Ви навчитеся використовувати їх професійно. Якщо ви навчитеся ці чудові трюки, ви будете використовувати їх щодня!

Скажіть мені в коментарях про Життя хакі, які зробили ваше життя простіше! Знаючи корисні знання, ви будете робити невеликий, але дійсно добре.