358
Медія, яка в 10 разів сильніше, ніж пеніцилін: найпотужніший домашній антибіотик!
"Сайт" Це рецепт ліків, які повинні бути в кожному будинку. сироп часнику Доведений засіб від старого рецепта. Як дитина, на мій перший кашель, мій бабуся відразу приготував баночку такої медицини, не даючи хвороби єдиний шанс.
Кращий кашель сироп інгредієнти
Підготовка
Цей сироп допомагає при бронхіті, трахеїті, фарингіті, ларингіті, тому що часник має потужні антимікробні і антибактеріальні властивості, а корінь алтеа ефективний. відеоспостереженняй
Ліки на основі тонусу меду зміцнюють імунітет і відновлюють організм. Доброго здоров’я та сім’ї!
Поділіться цим рецептом з друзями!
Кращий кашель сироп інгредієнти
- 5-7 голів часнику
- мед
- 3 ст. порошку алтеа кореневої аптеки
Підготовка
- Очистити часник, перекручувати його через болгарку.
- Натріть часник грейл з алтеа порошок, помістіть в ємність (500 мл) і залийте рідкий мед.
- Поставте банку в холодильник і дайте настоятися протягом 24 годин, потім процідіть через марлю. Приймайте 1 ч.л.
Цей сироп допомагає при бронхіті, трахеїті, фарингіті, ларингіті, тому що часник має потужні антимікробні і антибактеріальні властивості, а корінь алтеа ефективний. відеоспостереженняй
Ліки на основі тонусу меду зміцнюють імунітет і відновлюють організм. Доброго здоров’я та сім’ї!
Поділіться цим рецептом з друзями!
Випийте турмеричний чай для активації печінки і видаліть токсини з організму!
5 кращих вправ для алетак. У 14 днів ви будете мати ідеальний малюнок.