46
Він приймав олово і просвердлив отвори в ньому. Причина генія!
Хто знає ситуацію, коли ви вже почали робити щось, але в найважливішому моменті ви зрозуміли, що ви забулись про одну дрібницю. Наприклад, ви помітили відсутність пробки, ажура, ножа або щось схоже.
Що сталося мені. Під час приготування страви виявилося, що в країні немає тертя. Але це добре, що я дізнався про один дивний життя хак з відео, розміщеного на YouTube. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. За 2 хвилини він зробив супер комфортний терт. Діннер врятував!
Як зробити терку з банки.
Спочатку цей пристрій може стати вашим реальним помічником. Хлопець, який зробив це відео, є генієм.
Якщо вам подобається цей життєвий хак для виготовлення тертих, поділитися ним з друзями. Дякую!
Що сталося мені. Під час приготування страви виявилося, що в країні немає тертя. Але це добре, що я дізнався про один дивний життя хак з відео, розміщеного на YouTube. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. За 2 хвилини він зробив супер комфортний терт. Діннер врятував!
Як зробити терку з банки.
Спочатку цей пристрій може стати вашим реальним помічником. Хлопець, який зробив це відео, є генієм.
Якщо вам подобається цей життєвий хак для виготовлення тертих, поділитися ним з друзями. Дякую!
Як збільшити тон м'язів стовбура: натисніть і королівське постави гарантовано!
Випийте турмеричний чай для активації печінки і видаліть токсини з організму!