Ця рукодільниця приклеєна дзеркалом до комоду. Всі мрії про наявність меблів у спальні.

Редакція "Той простий." Він завжди намагається знайти цікаві та корисні дані для своїх читачів. Цього разу ми вирішили порадувати всіх оригінальних творчих людей. меблій

Люди, які в світі дизайну знають, що дзеркальні меблі є сучасним трендом. Отже, ми будемо показувати вам, як зробити звичайний і нудний костюм в одному. Малкaй Я дуже хочу зробити це!

Для початку вам знадобиться комбінезон, який продається на маленькі гроші практично в кожному магазині меблів.
Ця рукодільниця приклеєна дзеркалом до комоду. Всі мрії про наявність меблів у спальні.

Прийміть ручку від ящиків спочатку, так як їх потрібно замінити пізніше.

Потім фарба напилюється насиченим срібним кольором на кінцях ящиків.

Тепер ми приїжджаємо до найцікавішої частини. Дзеркало потрібно приклеїти до кожного кінця коробки. Візьміть вимірювання в домашніх умовах і замовте дзеркала в апаратному магазині або вирізати себе в домашніх умовах.

Дзеркала слід кріпити спеціальним клеєм для заклеювання каменю. Поле щедрої кількості клею на задні поверхні дзеркал. Наклейте їх на боках ящика і на кінцях ящиків.

Тепер оберіть праві ручки.

Використання рулетки, вимірювати, куди будуть ручки. Намалюйте маленькі крапки в тих місцях.

Приклейте ручки суперклеєм.
Ця рукодільниця приклеєна дзеркалом до комоду. Всі мрії про наявність меблів у спальні. р.

За допомогою клипінгів або кліпів ретельно закріпіть дзеркала на дерев'яні поверхні і залиште на сухість.

За 24 години ви можете вставити ящики в ящик і захопити своє створення!

Я не можу вірити крихкої жінки. Що таке чудовий творіння. Детальніше можна переглянути в відео.

Якщо у вас є невелика спальня, то це дзеркальні меблі стануть найкращим елементом інтер'єру в ній, так як він візуально збільшить простір!

Якщо ви любите цю ідею, поділитися своїми друзями!