473
Ця людина заливається цементом в гумові рукавички. Після 2 днів я оцінив, як він був!
Я захоплюю любителів саду, які не тільки доглядають за рослинами, а й знайти час, щоб прикрасити свою ділянку оригінальними квітниками. Ви не хочете пройти таку красу - мимовільно припиняйте і подивіться на результати стрункої роботи.
Як чудово це коли людина знаходить улюблену річ і покладає в неї всю душу. Ця людина отримала дуже сміливу ідею. квітучийй Спочатку я був навіть відлякуваний процесом його виготовлення, але після огляду результату я почав мріяти про те ж саме!
Вам потрібна декоративна клумба.
Заповнити латексні рукавички з цементом. Дайте руки форму, яку вони хочуть, долоні можуть бути відкриті, але ви можете зібрати їх разом, як якщо руки тримати свічки. 9073982
Коли цемент застигнув, акуратно зріжте рукавички і відокремте їх з цементу.
По собі такі руки виглядають трохи страшно, але в поєднанні з пишними рослинами! Дуже різний вид.
Що таке клумба? Я знаходжу цю ідею дуже незвичайним і простим в реалізації.
Ви можете зробити пальці більш реалістичними, зробивши нігті.
Переглядайте захоплююче відео про те, як ця унікальна для додання. Чому не зробити клумбу, яка буде відображати квіти в відкритих долонях?
Декоративні клумби різні, але цей варіант абсолютно унікальний. Улюблені азалії, примули, ромашки, карликові іриси - всі рослини будуть виглядати красиво в цьому дизайні ... Скажіть друзям про яскраву ідею, щоб переконатися, що вона зацікавить їх!
Як чудово це коли людина знаходить улюблену річ і покладає в неї всю душу. Ця людина отримала дуже сміливу ідею. квітучийй Спочатку я був навіть відлякуваний процесом його виготовлення, але після огляду результату я почав мріяти про те ж саме!
Вам потрібна декоративна клумба.
- гумові рукавички
- Мінуси
- вода
- Приготувати цементний розчин, з якого буде виконано клумбу.
Заповнити латексні рукавички з цементом. Дайте руки форму, яку вони хочуть, долоні можуть бути відкриті, але ви можете зібрати їх разом, як якщо руки тримати свічки. 9073982
Коли цемент застигнув, акуратно зріжте рукавички і відокремте їх з цементу.
По собі такі руки виглядають трохи страшно, але в поєднанні з пишними рослинами! Дуже різний вид.
Що таке клумба? Я знаходжу цю ідею дуже незвичайним і простим в реалізації.
Ви можете зробити пальці більш реалістичними, зробивши нігті.
Переглядайте захоплююче відео про те, як ця унікальна для додання. Чому не зробити клумбу, яка буде відображати квіти в відкритих долонях?
Декоративні клумби різні, але цей варіант абсолютно унікальний. Улюблені азалії, примули, ромашки, карликові іриси - всі рослини будуть виглядати красиво в цьому дизайні ... Скажіть друзям про яскраву ідею, щоб переконатися, що вона зацікавить їх!
Першокласний засіб при ревматоїдному артриті: біль пройшов, а кістки стають меншими!
Вона пофарбувала брови густо з чорним олівцем. Коли я бачив результат, я не міг вірити очі!