10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Ви завжди хочете зробити унікальний постріл! Фотографування близьких, природи і речей навколо, ви хочете отримати справжню задоволення від процесу.

Ці трюки з камери Також буде корисний для інших користувачів смартфонів! Фотографії будуть чудовими.

Як красиво фотографувати
  1. Виріжте візерунок з кучерявого отвору з картону або пластику: це допоможе взяти картину з незвичайними світильниками нічного міста!
10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

У панорамному режимі можна взяти фото, яка буде презентувати одну модель в різних кутах! Швидко перейдемо фотографа, заморожування в певних позах - і картина готова, і ви отримаєте в кадр кілька разів. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Об'єктив з старого лазерного тостераПрикріплений таким чином до камери допоможе зробити чудові макрознімки. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном! р.

Якщо ви фотографуєте, прикріпивши шматочок капронової щітки до камери, ви отримаєте дуже цікавий ефект. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Поставте воду на камеру, і ви можете захопити макрофото! Вода повинна бути дуже мало: потім лінза не постраждає. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Чудовий фільтр, за допомогою якого можна знімати на дуже сонячний день: лінза сонцезахисних окулярів. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Основа старої настільної лампи може бути адаптована як штатив для iPhone. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Об'єктив від старих окулярів з масляним ефектом і відрізком тканини є те, що потрібно створити фото в стилі «рибного очей». 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

З різнокольорової пластикової плівки можна зробити набір кольорових фільтрів для об'єктива! Зручно носити в кишені. 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Auto HDR – ця функція допоможе зробити дуже чіткі та якісні фотографії. Не забудьте включити його! 10 хитрощів з камерою iPhone: У мене немає ідеї, що це можна зробити з телефоном!

Можливо, ви вже використовуєте подібні хитрощі для оригінальних фотографій. Але якщо ця інформація була приємною відкриттям для вас, обов'язково поділитися своїми друзями!