Ось чому ви не повинні ставити зупинку в кінці SMS-повідомлень!

З одного маленького трюку змінився багато життя. Текстові повідомлення Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

Щодня я відправляю багато повідомлень моїм співробітникам, родичам, друзям. Звичайно, я слідкую за ліцензією та змістом повідомлень. Але, це виходить, є нагота, що я незрівняно пропущений! Це занадто погано.
р.

Останнім часом науковці з Університету Бінгемтона провели цікаве дослідження. 126 учнів попросили читати серію рукописних текстових повідомлень та нот, а потім оцінити свої читання на масштабі 1 до 7.

Результати були повністю несподіваними! Якщо особа не поставила період наприкінці рукописного повідомлення, вважається помилкою. Але якщо співрозмовник текст І в тексті повідомлення не було, і більшість учасників експерименту думали, що це було чітким знаком!

Більш спонтанно виглядає текстове повідомлення без комплексних оцінок пунктуації. Коли ми відповідаємо кому, мімічна мова: виразні кулі, емоційні смайлики, багато коротких повідомлень.

Якщо співрозмовник кладе парти в кінці фраз і відповідає пізній, забираючи слова на довгий час, інший учасник розмови має відчуття, що вони грають хитрощу гру з ним! Іноді точка в кінці SMS-повідомлень розглядається як ознака вираження агресії, скептизм, подразнення.

Текстове слово. Але не варто забути знаки пунктуації! Ми живемо в захоплюючому часі зміни, змінюємо принцип спілкування між людьми і мовою. Дуже важливо врахувати при текстуванні з друзями.

Між відповіддю з крапкою в кінці і загостреною точкою, я завжди оберіть, що має точку загострення: це дає більш позитивну відповідь від співрозмовника.

Про нас Слова міцні, пам'ятайте, що.