386
Домашній сорбет в 5 хвилинах: Вам потрібно лише 2 інгредієнти!
Назва цього десерту походить від французького слова sorbet, який в свою чергу є французькою версією арабського слова sherbet. Це один десерти має різні варіанти приготування, але його незмінна основа залишається натуральним фруктовим соком або фруктовим і ягідним м'якоті. Sorbet ідеально підходить для тих, хто веде здоровий спосіб життя і намагається використовувати тільки натуральні продукти.
Така делікація не складна для приготування в домашніх умовах. У морозильній камері все необхідне для створення свінгерий Приготування, звичайно, займе трохи більше часу, ніж 5 хвилин, тому що повністю заморожувати цей десерт потрібно покласти в морозильну камеру. Але довіряю мене, ваші очікування не будуть в згоді!
р.
Домашній сорбетІнгредієнти
Підготовка
Дивись, як це фантастичний десерт! Я ніколи не думав про створення морозива таким чином.
Сорбет можна їсти навіть тим, хто на дієті, потрібно лише замінити згущене молоко водою. Нехай ваш раціон краще, ніж коли-небудь. Покажіть ваші друзі цей незвичайний рецепт морозива - вони будуть любити його!
Така делікація не складна для приготування в домашніх умовах. У морозильній камері все необхідне для створення свінгерий Приготування, звичайно, займе трохи більше часу, ніж 5 хвилин, тому що повністю заморожувати цей десерт потрібно покласти в морозильну камеру. Але довіряю мене, ваші очікування не будуть в згоді!
р.
Домашній сорбетІнгредієнти
- 400г заморожених фруктів
- 70г згущене молоко
Підготовка
- Змішайте в блендері фрукти і згущене молоко.
- Збийте інгредієнти протягом 3 хвилин.
- Помістіть отриману суміш в ємність і вставте в морозильну камеру протягом 5 годин або на ніч.
Дивись, як це фантастичний десерт! Я ніколи не думав про створення морозива таким чином.
Сорбет можна їсти навіть тим, хто на дієті, потрібно лише замінити згущене молоко водою. Нехай ваш раціон краще, ніж коли-небудь. Покажіть ваші друзі цей незвичайний рецепт морозива - вони будуть любити його!
Він перетворив свою ганку в щось більше. Дивитися цей неймовірний результат!
Ця жінка зайняла 2 вази, деякі камені і свічки. Коли вода заповнена, я був вражений!