Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Тепер цей десерт мій слабкий. Дуже часто варити! Коли душа просить солодкувати, я використовую цей рецепт - найпростіший і одночасно цікавий.

Вершковий крем в поєднанні з вашим улюбленим печивом і глазур'ю: найкращий додаток до кави, невід'ємна частина зборів з друзями і святковими сімейними вечерями. Намагатися! Але я попередив вас: він виграє чемпіонат серед інших десертів, існує ризик забути про традиційну «Тіраміс» і «Наполон».

Печиво без випічки інгредієнтів для ванільного крему
  • 250 мл молока
  • 250мл кремовий
  • 3 ст. цукру
  • 2 ст.л. кукурудзи
  • 1 яєчний жовток
  • фургон
  • Кошик

Глазові інгредієнти
  • 6 ст.л. молока
  • 220 г цукрового порошку
  • 50г вершкове масло
  • 3 ст. какао порошок
  • щіпка

Підготовка
  1. Зробіть крем першим. Змішайте половину молока і вершки з крохмаль, цукор, ванілін і жовток. Решта молока і вершки доводять до кипіння, гаряча суміш заливається в холод з тонкою хитрістю, швидко помішуючи. Покладіть молочну суміш на вогонь, доведіть її до кипіння. Коли крем загущує, видаліть його з вогню і остудіть.

Поставте печиво внизу форми.

Верхній шар ванільного крему.

Зберігаємо викладання печива і крему, шар за шаром. Це один Домашній млин листя кімнати для творчості: можна додати банани, арахіс, трохи конденсованих ... Я хочу спробувати всі можливі варіанти!

Торт практично готовий...

Ось останній шар печива! доб.

Змішайте всі інгредієнти для шоколадної глазурі: молоко, цукрова пудра, какао, вершкове масло, додайте щіпку солі. Подаруйте суміш з вінком або міксером. Мороз готовий!

Поставте глазур на вершину дивного торта. Поставте готовий десерт в холодильник на кілька годин або на ніч.

Як це було...

Будь ласка, рекомендувати цей рецепт для ваших друзів! Після намагання шматочка солодкого десерту я відразу взяв велику порцію. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися!