Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Тепер цей десерт мій слабкий. Дуже часто варити! Коли душа просить солодкувати, я використовую цей рецепт - найпростіший і одночасно цікавий.

Вершковий крем в поєднанні з вашим улюбленим печивом і глазур'ю: найкращий додаток до кави, невід'ємна частина зборів з друзями і святковими сімейними вечерями. Намагатися! Але я попередив вас: він виграє чемпіонат серед інших десертів, існує ризик забути про традиційну «Тіраміс» і «Наполон».

Печиво без випічки інгредієнтів для ванільного крему
  • 250 мл молока
  • 250мл кремовий
  • 3 ст. цукру
  • 2 ст.л. кукурудзи
  • 1 яєчний жовток
  • фургон
  • Кошик

Глазові інгредієнти
  • 6 ст.л. молока
  • 220 г цукрового порошку
  • 50г вершкове масло
  • 3 ст. какао порошок
  • щіпка

Підготовка
  1. Зробіть крем першим. Змішайте половину молока і вершки з крохмаль, цукор, ванілін і жовток. Решта молока і вершки доводять до кипіння, гаряча суміш заливається в холод з тонкою хитрістю, швидко помішуючи. Покладіть молочну суміш на вогонь, доведіть її до кипіння. Коли крем загущує, видаліть його з вогню і остудіть.

Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Поставте печиво внизу форми. Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Верхній шар ванільного крему. Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Зберігаємо викладання печива і крему, шар за шаром. Це один Домашній млин листя кімнати для творчості: можна додати банани, арахіс, трохи конденсованих ... Я хочу спробувати всі можливі варіанти! Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Торт практично готовий... Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Ось останній шар печива! Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів. доб.

Змішайте всі інгредієнти для шоколадної глазурі: молоко, цукрова пудра, какао, вершкове масло, додайте щіпку солі. Подаруйте суміш з вінком або міксером. Мороз готовий! Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Поставте глазур на вершину дивного торта. Поставте готовий десерт в холодильник на кілька годин або на ніч. Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Як це було... Забудьте тираміс! Цей десерт краще 1000 разів.

Будь ласка, рекомендувати цей рецепт для ваших друзів! Після намагання шматочка солодкого десерту я відразу взяв велику порцію. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися!