Торт «Alexander strip»: смак, який повертається до дитинства О, як я любив їх...

Торт. Це з мого раннього дитинства, і продається в кожному магазині продуктів харчування або фуршет. Я пам'ятаю мами, купивши її так, що я б не був так сумним, стоячим на довгих лініях з нею.

Є 2 варіанти, чому цей десерт пов'язаний з назвою Олександр Ій На честь Олександра І, з вдячності за те, що в 1802 році король заказав реставрацію університету Тарту.

Ще одним варіантом є те, що цей десерт нібито був придуманий швейцарським шеф-кухарем кондитерських виробів і служив Олександру Я на його день народження під час свого візиту до Гельсінкі восьмий час між 1814 і 1818.

У будь-якому випадку, і делікація була відмінною і любила багато. Отримати готовий. "Смуга Олександра" А ти!

Пісочні інгредієнти для тортів
  • 200 г розм'якшеного вершкового масла
  • 120г цукру
  • 1 яйце
  • 320г борошна
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • щіпка
  • яблуко, слив або малиновий джем (слига)

Глазові інгредієнти
  • 200 г цукрового порошку
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 2-3 ст.л. гарячої води

Підготовка
  1. Зм'якшене масло збити з яйцем, ваніллю і звичайною цукровою білою.
  2. Додаємо борошно розсіяного соди, сіллю. Перемішайте борошно з масляною сумішшю, щоб зробити кришку. Зберіть кришку в комі, загорніть її в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
  3. Розмістити його. пісочниці між двома листами паперу для випікання і розкачати в шар під розміром випічки (товщиною 0,5 сантиметрів).
  4. Ретельно перемістіть тісто на сковороду, видаліть верхній лист паперу, обріжте краю.
  5. Випікайте торт при температурі 190 ° С протягом 15-20 хвилин, потім наріжте його на 2 рівні частини.
  6. Помариньте перший торт з варенням або пилкою, накрийте другим тортом, злегка натискайте. Топ другого скоринки злегка змащують з варенням. Покрийте глазур зверху. При цьому тісто ще тепле.
  7. З мокрим ножем вирізати продукт на 12 коржі.
  8. Приготування глазуріЗмішайте цукрову пудру з лимонним соком і водою. Регулювання щільності водою.

Не залишить байдужим ніжний торт з яскравим шаром та лимонною глазур’ю. Я впевнений, що ваша сім'я попросить вас повторити!

Поділіться цим класичний рецепт торта з друзями!