373
Торт «Alexander strip»: смак, який повертається до дитинства О, як я любив їх...
Торт. Це з мого раннього дитинства, і продається в кожному магазині продуктів харчування або фуршет. Я пам'ятаю мами, купивши її так, що я б не був так сумним, стоячим на довгих лініях з нею.
Є 2 варіанти, чому цей десерт пов'язаний з назвою Олександр Ій На честь Олександра І, з вдячності за те, що в 1802 році король заказав реставрацію університету Тарту.
Ще одним варіантом є те, що цей десерт нібито був придуманий швейцарським шеф-кухарем кондитерських виробів і служив Олександру Я на його день народження під час свого візиту до Гельсінкі восьмий час між 1814 і 1818.
У будь-якому випадку, і делікація була відмінною і любила багато. Отримати готовий. "Смуга Олександра" А ти!
Пісочні інгредієнти для тортів
Глазові інгредієнти
Підготовка
Не залишить байдужим ніжний торт з яскравим шаром та лимонною глазур’ю. Я впевнений, що ваша сім'я попросить вас повторити!
Поділіться цим класичний рецепт торта з друзями!
Є 2 варіанти, чому цей десерт пов'язаний з назвою Олександр Ій На честь Олександра І, з вдячності за те, що в 1802 році король заказав реставрацію університету Тарту.
Ще одним варіантом є те, що цей десерт нібито був придуманий швейцарським шеф-кухарем кондитерських виробів і служив Олександру Я на його день народження під час свого візиту до Гельсінкі восьмий час між 1814 і 1818.
У будь-якому випадку, і делікація була відмінною і любила багато. Отримати готовий. "Смуга Олександра" А ти!
Пісочні інгредієнти для тортів
- 200 г розм'якшеного вершкового масла
- 120г цукру
- 1 яйце
- 320г борошна
- 0,5 ч.л. соди
- 1 ч.л. ванільного цукру
- щіпка
- яблуко, слив або малиновий джем (слига)
Глазові інгредієнти
- 200 г цукрового порошку
- 2 ст. л. лимонного соку
- 2-3 ст.л. гарячої води
Підготовка
- Зм'якшене масло збити з яйцем, ваніллю і звичайною цукровою білою.
- Додаємо борошно розсіяного соди, сіллю. Перемішайте борошно з масляною сумішшю, щоб зробити кришку. Зберіть кришку в комі, загорніть її в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
- Розмістити його. пісочниці між двома листами паперу для випікання і розкачати в шар під розміром випічки (товщиною 0,5 сантиметрів).
- Ретельно перемістіть тісто на сковороду, видаліть верхній лист паперу, обріжте краю.
- Випікайте торт при температурі 190 ° С протягом 15-20 хвилин, потім наріжте його на 2 рівні частини.
- Помариньте перший торт з варенням або пилкою, накрийте другим тортом, злегка натискайте. Топ другого скоринки злегка змащують з варенням. Покрийте глазур зверху. При цьому тісто ще тепле.
- З мокрим ножем вирізати продукт на 12 коржі.
- Приготування глазуріЗмішайте цукрову пудру з лимонним соком і водою. Регулювання щільності водою.
Не залишить байдужим ніжний торт з яскравим шаром та лимонною глазур’ю. Я впевнений, що ваша сім'я попросить вас повторити!
Поділіться цим класичний рецепт торта з друзями!
22 чудових способів настоянки з пришипками. #7 Найлегші і найяскравіші!
Alkaline Дієта: Чому Victoria Beckham, Gwyneth Peltrow і Gisele Bündchen Любов Це так багато